‘iPhone 6 productie start tussen april en juni’
Wouter Nijsen

De massaproductie van de iPhone 6, het vermoedelijke nieuwe toestel van Apple, start in het tweede kwartaal van dit jaar. Dat betekent dus ergens tussen de maanden april en juni. Dat blijkt uit een publicatie van The Commercial Times.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

iPhone productie start binnenkort

productie iphone 6De Taiwainese elektronicafabrikant Pegatron Corporation zou in principe volgende maand al kunnen beginnen met de iPhone 6 productie. Het gaat volgens The Commercial Times om een massaproductie, maar meer informatie heeft de digitale krant niet.

Dat de nieuwe iPhone dit jaar in de winkelrekken komt te liggen, is wel zo goed als zeker. Volgens de laatste berichten zou fabrikant Foxconn in 2014 90 miljoen toestellen aan Apple willen leveren. Nog nooit zouden er zoveel exemplaren door één fabrikant geleverd zijn. Over de start van de iPhone 6 productie is dus al het een en ander bekend. Naar verwachting zal de uiteindelijke release in september of oktober 2014 plaatsvinden.

Verwachte specificaties

De nieuwe Apple-smartphone beschikt volgens de laatste geruchten over sensoren die druk, temperatuur en luchtdruk kunnen meten. Daarnaast zou de iPhone 6 voorzien zijn van een A8-processor met een kloksnelheid van 2,6GHz. De verwachting is verder dat het Apple-toestel een 8-megapixel-camera heeft. De iPhone 6 beschikt mogelijk ook over een groter scherm dat 4,7 of 4,8 inch meet, met daaroverheen een laagje kraswerend saffierglas. Verder wordt de wifi-chip in het toestel wellicht sneller en in staat om verbinding te maken met de 802.11ac-standaard.

→ Lees alles wat je moet weten over iOS 8 en de releasedatum!

De beste iPhone aanbiedingen

Geen zin om te wachten? Hieronder vind je de beste gratis iPhone aanbiedingen!

Het laatste iPhone 6 nieuws

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.