‘iPhone 6 productie begint in mei’

Roel van Hout
20 januari 2014, 10:15
1 min leestijd
‘iPhone 6 productie begint in mei’

Volgens een Chinese analist is Apple van plan om deze zomer al met een nieuwe iPhone te komen. Grootschalige iPhone 6 productie zou volgens Sun Chuang Xu in mei beginnen.

Lees verder na de advertentie.

Volgens de analist gaat Apple daarom volgende maand al van start met de voorzichtige productie van de iPhone 6. Als de resultaten daarvan goed bevallen, zal het bedrijf in mei de grootschalige iPhone 6 productie kunnen opstarten, en het toestel kunnen aankondigen op de WWDC 2014 in juni. Daarbij gaat het naar verluidt om een iPhone die net zo groot wordt als zijn voorgangers iPhone 5, iPhone 5C en iPhone 6.

→ Alles over de iPhone 6 lees je op de overzichtspagina.

‘Grotere iPhone verschijnt in het najaar’

Volgens Sun Chuang Xu zal Apple vervolgens in het najaar met een iPhone 6S of iPhone 7 komen. Deze telefoon zou, in tegenstelling tot de iPhone 6, wel voorzien worden van een groter scherm. Xu heeft het over een schermdiagonaal van 5,7 inch (ongeveer 14,8 centimeter).

De analist heeft een goede track record als het gaat om voorspellingen over Google, dus het zal niet volledig uit de lucht gegrepen zijn. Als Apple inderdaad binnenkort begint met de iPhone 6 productie, zullen daar al Apple’s maatregelen ten spijt waarschijnlijk binnenkort wel de eerste foto’s van verschijnen. We houden het uiteraard zeer scherp in de gaten!

Het laatste nieuws over de iPhone 6

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 6
Apple iPhone 6

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu