En de winnaar van de iPhone 6 is geworden…

Redactie
5 november 2014, 14:02
1 min leestijd
En de winnaar van de iPhone 6 is geworden…

Net als voorgaande jaren hebben we ook dit jaar onder onze trouwe lezers een gloednieuwe iPhone verloot. De winactie liep afgelopen vrijdag af en inmiddels hebben we contact gehad met de winnaar om hem de iPhone 6 te overhandigen.

Lees verder na de advertentie.

iPhone 6 prijswinnaar

Na Arjan (iPhone 5C), Petra (iPhone 5), Paulien (iPhone 4S) en Sanne (iPhone 4) is het dit jaar Paul van der Flier uit Nijmegen geworden die aan de slag kan met een nieuwe iPhone 6. Hij was erg verrast, maar daarom niet minder blij met zijn prijs. Voorheen gebruikte Paul de iPhone 4, dus een upgrade was meer dan welkom. Veel plezier namens de redactie!

Meer over de iPhone 6

De iPhone 6 en iPhone 6 Plus zijn de grootste telefoons die Apple ooit heeft gemaakt. De toestellen kenmerken zich door een groter en scherper display, betere specs en een dunner, licht afgerond design. Standaard draaien de iPhones op iOS 8, de nieuwe versie van het mobiele besturingssysteem die handige verbeteringen met zich meebrengt als interactieve notificaties, widgets, een verbeterde zoekfunctie en een handige gezondheids-app. Meer daarover lees je in onze iOS 8 review.

Wil je alles te weten komen over de nieuwe iPhones, check dan onze uitgebreide iPhone 6 review en iPhone 6 Plus review. Daarin belichten we alle voor- en nadelen van de toestellen, alsmede het nieuwe design, de prestaties en de verbeterde camera’s.

Het laatste nieuws over de iPhone 6

Categorie: Apple
Device: iPhone 6

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 6
Apple iPhone 6
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's