‘iPhone 6 preorderen in Nederland kan vanaf morgen’

Gijs Ettes
22 september 2014, 11:32
1 min leestijd
‘iPhone 6 preorderen in Nederland kan vanaf morgen’

De iPhone 6 preorderen in de Nederlandse Apple Store lijkt spoedig mogelijk te worden. Uit de broncode van een nog niet gepubliceerde reserveringspagina op de Apple-website blijkt dat je vanaf morgen je bestelling kunt plaatsen.

iPhone 6 preorderen

De Nederlandse pagina om de iPhone 6 en iPhone 6 Plus te reserveren staat momenteel deels online, zo ontdekten een aantal handige Twitter-gebruikers. Zij vervingen in de link van de Duitse bestelpagina ‘DE’ door ‘NL’ om de reserveringspagina te ontdekken. Deze is momenteel nog niet beschikbaar, maar in de broncode valt te lezen dat de iPhone 6-verkoop in Nederland op 26 september start. Op de pagina zelf wordt gemeld ‘Probeer het later nog eens’.

Vanaf aankomende vrijdag kun je bij de Apple Stores in Amsterdam, Haarlem en Den Haag terecht voor de nieuwe iPhones, mits je er natuurlijk op tijd bij bent. Voorheen was onduidelijk of Apple ook Nederlanders de mogelijkheid zou bieden om de iPhone 6 te reserveren. Naar nu blijkt, kun je daarvoor vanaf morgenochtend in de online Apple Store terecht. Mogelijk hoef je dus niet de avond van tevoren in de rij te wachten voor het nieuwe toestel.

Tip: check onze uitgebreide iPhone 6 review en kom alles te weten over het toestel!

De beste iPhone 6 aanbiedingen

De iPhone 6 preorderen kan momenteel al bij diverse webshops en providers. Bij de onderstaande aanbieders ben je het goedkoopst uit.

De beste iPhone 6 Plus aanbiedingen

Ook de iPhone 6 Plus is al te reserveren. De partijen hieronder bieden het toestel voor de laagste prijs aan. De aanbiedingen worden dagelijks bijgewerkt.

Lees meer over de iPhone 6

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 6
Apple iPhone 6

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu