Levertijd iPhone 6 Plus loopt nu al flink op
Gijs Ettes

Vanochtend zijn de iPhone 6 pre-orders gestart in onder meer de VS, Duitsland en Groot-Brittannië. Als verwacht was de belangstelling in de nieuwe iPhones groot. Zo groot zelfs dat de Apple Store het allemaal even niet aankon en de iPhone 6 Plus inmiddels een levertijd van 3 tot 4 weken heeft.

Grote iPhone slecht leverbaar

iPhone 6 pre-ordersDe iPhone 6 en iPhone 6 Plus gaan vanaf volgende week bij onze oosterburen in de verkoop en zijn vanaf dat moment ook in landen als de VS en Groot-Brittannië verkrijgbaar. In Nederland en België start de officiële verkoop op 26 september, al is de iPhone 6 reserveren nu al mogelijk. Ook de pre-orders voor de iPhone 6 Plus zijn gestart, maar als je het toestel tijdig in huis wilt hebben, zul je er op tijd bij moeten zijn. In de Apple Stores in het buitenland bedraagt de levertijd van de reguliere iPhone 6 tussen de 7 en 10 werkdagen en die van de Plus inmiddels 3 tot 4 weken.

Enerzijds zou de lange levertijd kunnen liggen aan de massale interesse in het 5,5 inch-model, maar het is ook goed mogelijk dat Apple niet genoeg toestellen heeft weten te produceren. In de weken in aanloop naar de onthulling van de nieuwe iPhones ging meerdere malen het gerucht dat er productieproblemen waren met de grote iPhone. Waarschijnlijk heeft dit ook effect op de levertijd van de iPhone 6 Plus in Nederland.

Tip: check onze uitgebreide iPhone 6 review en kom alles te weten over het toestel!

iPhone 6 reserveren

De Nederlandse release van de nieuwe iPhone laat twee weken op zich wachten, maar de iPhone 6 pre-orders zijn al gestart. Het 4,7 inch-model is als los toestel verkrijgbaar vanaf 699 euro voor het 16GB-model en is daarmee 100 euro goedkoper dan zijn grotere broer, de iPhone 6 Plus. Tele2 heeft op dit moment de scherpste prijzen gevolgd door Vodafone. Hieronder vind je de beste aanbiedingen met een gratis iPhone 6.

 

iPhone 6 Plus reserveren

Ook de grotere iPhone 6 Plus is al te reserveren. De prijs voor een los toestel is behoorlijk hoog, maar je hebt ook de optie om de Plus voor een lagere prijs in huis te halen in combinatie met een abonnement. In het overzicht hieronder vind je de beste aanbiedingen. Deze worden dagelijks bijgewerkt.

 

Lees het laatste iPhone 6-nieuws

Hieronder lees je het laatste nieuws met betrekking tot de nieuwe iPhones. Op de toestelpagina’s van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus kun je terecht voor alle specs, features en het laatste beeldmateriaal.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.