De iPhone 15 nu scherp geprijsd én zonder aansluitkosten!

‘Grote 5,5 inch-iPhone 6 gaat iPhone 6 Plus heten’

Wouter Nijsen
8 september 2014, 22:29
1 min leestijd
‘Grote 5,5 inch-iPhone 6 gaat iPhone 6 Plus heten’

De grote iPhone 6 met een 5,5 inch-scherm draagt waarschijnlijk de naam iPhone 6 Plus. De ‘normale’ nieuwe iPhone met het 4,7 inch-scherm wordt gewoonweg de iPhone 6 genoemd.

Lees verder na de advertentie.

De naam is gepubliceerd door Macotakara, de website die eerder de namen van de iPhone 5s en iPhone 5c juist voorspelde. Het gerucht ging eerder dat de nieuwe grote iPhone de naam iPhone 6L of iPhone Air zou heten, waarbij de L voor ‘Large’  zou staan en de Air naar de iPad Air zou verwijzen. De iPhone 6 Plus lijkt een logischere naam.

iphone 6 plus

iPhone 6 Plus

Naar verwachting toont Apple dinsdagavond om 19.00 de twee nieuwe iPhone 6-modellen. Het model met het 4,7 inch-scherm wordt het standaard model, de grote 5,5 inch iPhone 6 Plus is voor degenen die graag een phablet-model willen gebruiken.

Er is sinds een lange tijd ook weer een livestream van Apples evenement aanwezig. De iPhone 6 livestream is vanaf dinsdag 19.00 beschikbaar, waarmee je de onthullingen van Apple live kunt volgen. Mogelijk wordt tijdens het evenement ook nog de iWatch getoond.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 6
Apple iPhone 6

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu