iPhone 6 Plus-gebruikers kampen met aanhoudende crashes en problemen

Veel iPhone 6 Plus-gebruikers hebben last van blijvende problemen met het toestel. De grote smartphone schijnt bij sommigen regelmatig te crashen, zonder dat hier een aanleiding voor is. Exacte oorzaken van de iPhone 6 Plus bugs zijn nog niet bekend.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

iPhone 6 Plus bugs leiden tot ergernis

iPhone 6 Plus bugsVeel gedupeerden melden iPhone 6 Plus bugs op het officiële Apple-forum. De grote iPhone loopt uit het niets vast of start opnieuw op, wat leidt tot veel ergernis bij de gebruikers. Sommigen hebben hun toestel naar een Apple Store gebracht en kregen een nieuw exemplaar mee, anderen werd verteld dat ze nog even moesten wachten op een vervangend toestel. Een enkeling geeft echter aan al meerdere keren een nieuwe iPhone mee te hebben gekregen, maar dat het probleem zich maar blijft voordoen.

Mogelijke oorzaken

iPhone 6 Plus crashesDe forumleden bevinden zich echter niet compleet in het donker, want er zijn een aantal mogelijke oorzaken aan te wijzen. Allereerst lijkt het dat de 128GB-versie van de iPhone 6 Plus het meest getroffen wordt, zeker wanneer erg veel apps zijn geïnstalleerd. In bepaalde gevallen loopt het aantal geïnstalleerde applicaties op tot liefst 700 stuks, waardoor erg veel geheugen wordt gebruikt.

Ook lijkt een gedeelte van de problemen veroorzaakt te worden door het gebruik van een reservekopie van apps. Helaas blijven de problemen bestaan, zelfs wanneer alle apps worden verwijderd en vervolgens weer één voor één opnieuw worden gedownload. Veel gebruikers wijzen iOS 8.1 aan als schuldige, omdat de update deze vervelende bugs niet zou hebben verholpen.

Het laatste nieuws over de iPhone 6 Plus

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.