De mooiste kerstcadeaus vind je bij Amac: nu tot 15% korting

‘Ook iPhone 6 met 128GB opslag in de maak’

Gijs Ettes
21 augustus 2014, 15:50
1 min leestijd
‘Ook iPhone 6 met 128GB opslag in de maak’

Een nieuwe dag betekent bijna standaard een nieuw gerucht omtrent de iPhone 6. Volgens een uitgelekt intern document zal Apple een versie van het toestel met 128GB aan opslaggeheugen uitbrengen.

Lees verder na de advertentie.

iphone 6 opslaggeheugen

Het document verscheen op het Chinese sociale netwerk Weibo, waar wel vaker vermeende foto’s en geruchten over de iPhone 6 de revue passeren. Dat het iPhone 6 opslaggeheugen 128GB (maximaal) zou kunnen bedragen, lijkt best aannemelijk. De geruchten over een versie met meer opslag gaan al langer en met de iPad Air is er momenteel al een Apple-toestel dat over 128GB beschikt.

128GB opslag is best moeilijk vol te krijgen – zo ondervinden wij bijvoorbeeld met de iPad Air op onze redactie – maar voor grootverbruikers komt het nieuws waarschijnlijk als een aangename verrassing. De iPhone 5S beschikt ‘slechts’ over 64GB aan opslagruimte en aangezien die niet uitbreidbaar is met een geheugenkaartje zal op een gegeven moment toch wel het einde in zicht komen. Zeker als je veel apps, muziek en video op je iPhone bewaart.

Waarschijnlijk dient er wel een fikse prijs betaald te worden voor een iPhone 6 met 128GB opslag. De iPhone 5S met 64GB kost 899 euro in de Apple Store en daarmee is het de duurste iPhone die momenteel verkrijgbaar is.

Krijgt de iPhone 6L 128GB opslag?

Het is ook mogelijk dat alleen de iPhone 6L, naar verluidt de grotere en duurdere versie van Apple’s aankomende toestel, 128GB opslag krijgt. De 6L moet een meer high-end model worden met een 5,5 inch-scherm, een grotere 2915 mAh-accu en een scherm met een beschermlaag van sterk saffierglas.

Lees meer over de iPhone 6

(Via)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 6
Apple iPhone 6

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu