Onthulling iPhone 6 vindt mogelijk al in augustus plaats
Gijs Ettes

De iPhone 6 onthulling vindt mogelijk in augustus plaats, zo schrijft althans de Indiase Economic Times. Het aankomende Apple-toestel zou een aantal weken later, dus in september, in de winkels kunnen liggen. Eerdere Apple-smartphones verschenen ook altijd rond september.

iPhone 6 onthullingNet zoals bij eerdere iPhones gonst het in aanloop naar de iPhone 6 release ook al maanden van de geruchten. Officieel is er nog niets bekend over het aankomende Apple-toestel en ook over de definitieve naam bestaan nog twijfels.

Het ‘oudste’ gerucht rondom het aankomende Apple-toestel heeft betrekking op het display en de grootte ervan. Zo schreven we in januari al dat het iPhone 6 scherm groter wordt en een hogere resolutie krijgt. Geruchten gaan dat de smartphone in twee varianten verschijnt: een regulier model met een 4,7 inch-scherm (1600 bij 900 pixels) en een meer high-end toestel met een full-hd-scherm dat 5,5 inch meet.

Beide versies zouden voorzien zijn van dunnere schermranden en een powerknop aan de rechter zijkant. De 5,5 inch-versie zou door productieproblemen echter zijn uitgesteld tot begin 2015, terwijl het 4,7 inch-model al deze herfst in de winkels kan liggen.

Check ook onze iPhone 6 round-up met alles wat we tot nu toe weten!

Het laatste nieuws over de iPhone 6

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.