‘Apple plant iPhone 6 onthulling medio september’

Gijs Ettes
23 juli 2014, 17:39
1 min leestijd
‘Apple plant iPhone 6 onthulling medio september’

Het lijkt erop dat Apple zijn grootste aankondiging – die van de iPhone 6 – medio september zal doen. Volgens 9toMac heeft het bedrijf in die maand een voorlopige datum geprikt voor een keynote waarbij het nieuwe vlaggenschip en de laatste details met betrekking tot iOS 8 uit de doeken worden gedaan.

Lees verder na de advertentie.

iPhone 6 onthulling komt eraan

Apple kwartaalcijfers

9to5Mac baseert zich op bronnen die door Apple zijn gebrieft. De iPhone 6 onthulling zou gepland staan voor de tweede of derde week van september, wat overeenkomt met eerdere geruchten over een presentatie van het toestel. Momenteel zou Apple de laatste hand aan iOS 8 leggen, de nieuwe versie van het besturingssysteem dat ook voor de iPhone 4S, 5, 5S en 5C beschikbaar wordt.

Tijdens de keynote in september wordt naar verluidt het 4,7 inch-model van de iPhone 6 gepresenteerd, maar of dat ook geldt voor de 5,5 inch-versie is nog niet bekend. Bovendien is het mogelijk dat de modellen niet gelijktijdig, maar na elkaar worden geïntroduceerd.

‘Apple produceert recordaantal nieuwe iPhones’

iPhone 6 onthulling

Gisteren werd duidelijk dat Apple voornemens is om voor het einde van dit jaar tussen de 70 en 80 miljoen nieuwe iPhones te produceren. Volgens The Wall Street Journal, dat zijn berichten baseert op bronnen binnen Apple, start binnen een aantal weken de massaproductie van zowel het 4,7 inch als het 5,5 inch-model.

Voor Apple zou het een recordaantal nieuwe iPhones betekenen. Van de iPhone 5S en iPhone 5C werden ten tijde van de release immers nog tussen de 50 en 60 miljoen exemplaren geproduceerd. Het bedrijf lijkt nog hogere verwachtingen van de iPhone 6 te hebben.

Lees meer over de iPhone 6

Hieronder lees je de laatste nieuwsberichten over de iPhone 6. Op onze overzichtspagina’s van de iPhone 6 en iOS 8 vind je onze indrukken, screenshots en de laatste geruchten.

Categorieën: Devices, Geruchten
Device: iPhone 6

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 6
Apple iPhone 6

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen