Wees snel: reserveer nu je iPhone bij een Nederlandse Apple Store

Rutger Otto
23 september 2014, 7:00
1 min leestijd
Wees snel: reserveer nu je iPhone bij een Nederlandse Apple Store

Wil je vrijdag niet al heel vroeg in de rij gaan staan voor de iPhone 6 of iPhone 6 Plus? Reserveer jouw toestel dan nu online!

Lees verder na de advertentie.

iPhone 6 online reserveren

Apple heeft vannacht de reserveringspagina voor de nieuwe iPhone 6 modellen geopend. Daarop kun je een iPhone 6 of iPhone 6 Plus direct claimen, zodat je hem vrijdag in een Apple Store kunt gaan ophalen in Amsterdam, Den Haag of Haarlem op een aangewezen tijd. Maar wees er snel bij, want de toestellen zijn erg gewild en de populairste modellen zijn er nu al uit.

iphone 6 online reserveren

Op de speciale pagina van Apples website kun je meteen de beschikbaarheid controleren van de nieuwe modellen. Het gaat daarbij om een iPhone 6 van 16GB, 64GB of 128GB in de kleuren zilver, goud en spacegrijs. De meeste modellen daarvan zijn momenteel al vergeven. Wel kun je nog een 16GB iPhone 6 kopen in alle kleuren.

De iPhone 6 Plus daarentegen is al helemaal uitverkocht. De oplage hiervan ligt wereldwijd dan ook erg laag.

Aanvulling

Heb je er net naast gegrepen? Geen paniek, want de Apple Store houdt vast toestellen over, bijvoorbeeld van mensen die hun bestelling niet hebben afgerond. Hoe en of Apple het assortiment aanvult, is nu nog niet bekend. Hou, als je vandaag hebt misgegrepen, vooral de reserveringpagina van Apple in de gaten rond middernacht. Voor reserveringen geldt een bestellimiet van één toestel per klant.

Lees meer iPhone 6 nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 6
Apple iPhone 6

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu