‘Meer onderdelen van de iPhone 6 uitgelekt’

Rutger Otto
12 augustus 2014, 8:58
1 min leestijd
‘Meer onderdelen van de iPhone 6 uitgelekt’

Er zijn weer foto’s van nieuwe iPhone 6 onderdelen gelekt. Zagen we eerder al een krasbestendig Apple-logo en de voorkant van de iPhone 6, nu duiken kiekjes op van een nieuwe flitser-module van de camera.

Lees verder na de advertentie.

Nieuwe iPhone 6 flitser

iphone 6 onderdelen flitser

De nieuwe iPhone 6 onderdelen zijn gelekt door de Franse website Nowhereelse. Op de foto’s is te zien dat Apple weer teruggaat naar een ronde flitser voor de camera. Bij de iPhone 5S werd de overstap gemaakt naar een langwerpige True Tone flitser gemaakt, maar dat lijkt nu weer te worden teruggedraaid.

De pilvormige iPhone 5S flitser had twee lampjes, zodat de kleuren beter gevangen konden worden in een donkere omgeving. In plaats van alleen wit licht, zitten er ook amberkleurige ledjes in het toestel. Daarmee krijgt de foto ook in het donker de juiste kleuren: vandaar ook de naam True Tone. Apple is nog steeds van plan deze flitser te gebruiken, al wil het bedrijf weer terug naar de ronde vorm. Daar wijzen althans de gelekte iPhone 6 onderdelen op.

Gelekte iPhone 6 onderdelen

Hoewel we niet zeker weten dat de flitser echt rond wordt, waren in oudere geruchten al ronde gaten in dummy’s te zien op de plek waar camera en flitser moesten komen. Eerder lekten al onderdelen uit China. Zo zagen we een Apple-logo op de achterkant dat voor het eerst sinds de eerste iPhone los in het toestel wordt geïntegreerd en dat krasbestendig is. Gisteren kwamen foto’s van de iPhone 6 voorkant naar buiten.

Apple presenteert de iPhone 6 zeer waarschijnlijk op 9 september.

Lees meer iPhone 6 nieuws

Categorie: Geruchten
Device: iPhone 6

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

iPhone 6
iPhone 6
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's