De mooiste kerstcadeaus vind je bij Amac: nu tot 15% korting

Liggen de twee grotere iPhone 6 modellen toch tegelijk in de winkels?

Rutger Otto
24 juni 2014, 8:56
2 min leestijd
Liggen de twee grotere iPhone 6 modellen toch tegelijk in de winkels?

De massaproductie van de volgende generatie iPhones zou volgende maand beginnen. De 4,7-inch versie van de iPhone 6 staat voor ‘rond september’ gepland. Over het grotere 5,5-inch model gingen eerder geruchten dat die vertraagd was, maar zou nu toch tegelijk met de 4,7-inch versie op de markt komen.

Lees verder na de advertentie.

Productie iPhone 6 modellen begint in juli

iphone 6 modellen

Dat melden althans bronnen binnen de productielijn van Apple aan Bloomberg. Volgens hen begint de grote productie van de iPhone 6 in juli. Daarnaast gaan de geruchten dat fabrikant Foxconn zo’n 100 duizend extra werknemers in dienst neemt om aan een grote vraag van de iPhone 6 te kunnen voldoen. Niet alleen Foxconn werkt overigens aan de nieuwe iPhone, fabrikant Pegatron neemt naar verluidt 30 procent voor haar rekening.

Eerder kwamen er nog berichten naar buiten dat de 5,5-inch versie van de iPhone 6 vertraagd zou zijn, omdat er problemen waren met de batterij en het scherm. Daardoor zou de grootste iPhone 6 pas een paar maanden na de 4,7-inch variant op de markt komen. Een ander bericht meldde eerder deze maand dat Apple de problemen had verholpen, maar daaruit werd niet duidelijk of de 5,5 inch iPhone 6 sneller klaar zou zijn. De grote iPhone gaat naar verluidt de iPhone 6L heten.

Wat we al ‘weten’ over de iPhone 6

Als de iPhone 6 daadwerkelijk volgende maand wordt geproduceerd, zal de geruchtenmolen alleen maar harder gaan draaien en zullen we meer gelekte foto’s zien van de iPhone 6. We denken overigens het meeste al te weten. Zo wordt de nieuwe iPhone ‘ronder en dunner’ dan eerdere modellen, gaat de powerknop van de bovenkant naar de zijkant en zal de achterkant van het toestel vervaardigd zijn uit aluminium, met twee onderbrekingen voor de antenne. Natuurlijk krijgen ook de nieuwe modellen weer een vingerafdrukscanner in de homeknop.

Lees meer iPhone 6 nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 6
Apple iPhone 6

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu