Check de nieuwe iPhone 6 mockup in de kleur Space Gray

Rutger Otto
6 mei 2014, 12:32
1 min leestijd
Check de nieuwe iPhone 6 mockup in de kleur Space Gray

Een dag geen nieuwe iPhone 6 mockup is een dag niet geleefd. Vandaag zijn foto’s opgedoken van weer een nieuwe dummy, gebaseerd op alle geruchten. Deze keer is het toestel in de Apple-kleur Space Gray.

De foto’s van deze nieuwe iPhone 6 mockup zijn afkomstig van het Twitter-account van de Franse website NoWhereElse, dat de laatste tijd vaker dit soort foto’s publiceert. Een mockup giet een aantal geruchten bij elkaar en maakt daar een dummy van.

Deze iPhone 6 mockup is weer een beetje gedetailleerder dan de vorige. Er valt een scherm van 4,7 inch uit de foto’s op te maken en de makers gaan uit van afgeronde randen, zoals bekend van de iPod Touch. Ook de knoppen zijn veranderd. De aan/uit-knop is nu aan de zijkant en de homeknop zit tegen de onderkant van het toestel aan.

Lees verder na de advertentie.

Opvallend is dat de makers van deze dummy plastic randen aan de achterkant en op de voorzijde hebben geplakt. Dat lijkt voor de uiteindelijke versie van de iPhone 6 geen optie, maar deze mockup is dan ook niet officieel.

Aan de onderzijde lijkt ook maar aan één kant ruimte te zijn gelaten voor speakers. Verder is de dummy vervaardigd in de kleur Space Gray, een typische Apple-kleur.

Geen officieel design

De iPhone 6 mockups die regelmatig verschijnen hebben veel gemeen, zoals het grotere formaat dan de iPhone 5S. Ook krijgen de knoppen vaak een andere plek.

Of dit soort veranderingen daadwerkelijk terug komen in het uiteindelijke iPhone 6 design van Apple is niet bekend. Waarschijnlijk wordt het toestel begin volgende maand tijdens de WWDC onthuld.

Lees meer iPhone 6 nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu