Tip: iPhone 6 (16GB) nu met Apple TV 3 cadeau

Redactie
22 januari 2016, 14:08
2 min leestijd
Tip: iPhone 6 (16GB) nu met Apple TV 3 cadeau

Leuke actie voor wie op zoek is naar een nieuwe iPhone 6 met abonnement. Bij Typhone krijg je het toestel nu zonder bijbetaling en met een Apple TV 3 cadeau.

iPhone 6 met Apple TV 3

De Typhone-actie geldt zolang de voorraad strekt. Bij een iPhone 6 (16GB) in combinatie met bijvoorbeeld een Vodafone RED-abonnement krijg je een Apple TV 3 ter waarde van 79 euro voor niets. Verder bevat het abonnement 2GB data en 300 belminuten. Zoals je gewend bent van Vodafone kun je onbeperkt sms’en en genieten van een landelijk dekkend 4G-netwerk met een downloadsnelheid tot 225 Mbit/s. Dat betekent supersnel internetten, muziek streamen en filmpjes kijken zonder dat je hoeft te wachten. De iPhone-actie geldt ook in combinatie met andere providers.

Bekijk de iPhone-actie met gratis Apple TV 3

De iPhone 6 is ook ruim een jaar na lancering nog een aantrekkelijk model om voor te gaan. De smartphone ziet er nagenoeg hetzelfde uit als zijn opvolger, beschikt over krachtige hardware en draait op de laatste iOS-versie. Los betaal je voor de iPhone 6 de adviesprijs 639 euro, maar in combinatie met een abonnement haal je de telefoon kosteloos in huis. Meer weten? Check dan onze uitgebreide iPhone 6 review.

Meer over de Apple TV 3

iphone 6 met apple tv 3

De Apple TV staat via hdmi in verbinding met een tv. Het kleine zwarte doosje is daarmee de schakel tussen jouw iPhone en/of iPad en de televisie: vanaf iOS kun je met één druk op de knop media streamen naar de tv. Dat werkt heel gemakkelijk: in elke muziek- of video-app verschijnt een rechthoek met een pijl wanneer je je iPhone op hetzelfde wifi-netwerk als de Apple TV aansluit. Als je hierop tikt, zal het mediabestand op je televisie worden afgespeeld.

Maar de Apple TV doet meer: met de bijgeleverde afstandsbediening kun je door verschillende menu’s navigeren. De interface is simpel, maar de mogelijkheden zijn behoorlijk uitgebreid: Apple TV kan onder andere content weergeven van de iTunes Store, Netflix, YouTube en Flickr. Ook zijn er diverse partijen die hun diensten hebben uitgebracht voor de media-ontvanger van Apple.

Het laatste nieuws over de iPhone 6

Categorieën: Devices, Providers
Devices: Apple TV, iPhone 6

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple TV
Apple TV
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen