‘Massaproductie iPhone 6 binnenkort van start’

Gijs Ettes
13 augustus 2014, 15:03
1 min leestijd
‘Massaproductie iPhone 6 binnenkort van start’

Het lijkt erop dat de iPhone 6 massaproductie binnenkort van start gaat. Het aankomende Apple-toestel zou zich momenteel in de productvalidatiefase bevinden; de laatste testfase voordat gestart wordt met de massale productie van de telefoon.

Lees verder na de advertentie.

iphone 6 massaproductie

De iPhone 6 ligt daarmee netjes op koers voor een onthulling op 9 september en een publieke release tien dagen erna. Het is overigens aannemelijk dat de iPhone 6 als eerste in landen als de VS, Groot-Brittannië en Duitsland verschijnt en een week of twee later in de Benelux.

Wie daar niet op kan wachten, heeft de optie om een nachtje door te halen voor de Apple Store in Oberhausen (Centroallee 147) of Keulen (Aachener Straße 1253). Wees er echt de avond van tevoren al, want je mag rekenen op lange rijen met Apple-fans.

Lees 4 kooptips om de iPhone 6 als eerste in huis te hebben.

Nieuwe foto’s bevestigen design iPhone 6

iphone 6 achterklep

De afgelopen weken hebben we de nodige renders en foto’s van de iPhone 6 de revue zien passeren. Gisteren doken er weer foto’s van de achterkant van het toestel op, die tonen dat de cameralens iets uitsteekt en dat de metalen behuizing wordt onderbroken door dunne strips plastic. Dit laatste heeft Apple waarschijnlijk gedaan om ervoor te zorgen dat het telefoon- en wifi-signaal niet wordt verstoord.

Lees meer over de iPhone 6

Alles wat je moet weten over de release, specificaties, het design en de prijs van de iPhone 6 lees je op onze overzichtspagina. Daar zullen we te zijner tijd ook de beste aanbiedingen uitlichten om de iPhone 6 te kopen.

(Via)

Categorieën: Devices, Geruchten
Device: iPhone 6

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

iPhone 6
iPhone 6
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's