iPhone 6 los kopen: actuele prijzen en levertijden

Gijs Ettes
1 september 2015, 16:50
2 min leestijd
iPhone 6 los kopen: actuele prijzen en levertijden

Vanochtend werden de nieuwe iPhones eindelijk officieel gelanceerd in ons land. Je kunt voor een iPhone 6 abonnement gaan, maar de iPhone 6 los kopen kan natuurlijk ook. We lichten de beste opties voor je uit.

Tip: Zoek je de allernieuwste iPhone, check dan ons overzicht met iPhone 6S los kopen toestel aanbiedingen.

iPhone 6 los kopen (online)

Wil je de iPhone 6 los kopen omdat je bijvoorbeeld al een (sim only) abonnement hebt, dan kun je zowel in de Apple Store als bij diverse winkels en webshops terecht. Op het moment van schrijven kun je de nieuwe iPhones het beste bij de onderstaande partijen bestellen. Bekijk ook alle iPhone 6 los kopen toestel aanbiedingen.

Vind jouw beste iPhone 6 deal

iPhone 6 kopen met abonnement

Heb je nog geen abonnement en wil je de iPhone 6 goedkoper in huis halen, check dan hieronder de beste aanbiedingen. Deze worden dagelijks geactualiseerd, zodat je nooit te veel betaalt. De aanbieders hieronder zijn sowieso het goedkoopst. Bekijk ook alle iPhone 6 met abonnement aanbiedingen.

Vind jouw beste iPhone 6 deal

iPhone 6S kopen met abonnement

De nieuwste iPhone is inmiddels ook in ons land verkrijgbaar. Het toestel is zowel los als in combinatie met een abonnement verkrijgbaar en hieronder vind je de beste aanbiedingen. Bekijk ook aanbiedingen voor een iPhone 6S met abonnement.

Vind jouw beste iPhone 6 Plus deal

iPhone 6 Plus

iPhone 6 Plus

Los nieuw v.a. € 399,00 Los toestel Los toestel
Refurbished v.a. € 209,00 Refurbished Refurbished

Meer over de iPhone 6 en 6 Plus

De iPhone 6 is de naam van Apples vlaggenschip van 2014 en de opvolger van de iPhone 5S en iPhone 5C. Het Apple-toestel werd op dinsdag 9 september 2014 gepresenteerd en heeft een groter 4,7 inch-scherm met aanzienlijk meer pixels dan zijn voorganger. De iPhone 6 is qua specificaties een flinke stap vooruit ten opzichte van zijn voorgangers. Het toestel heeft om te beginnen een groter en volledig nieuw ‘Retina HD’ scherm dat 4,7-inch meet. Er is ook een grotere variant met een scherm van 5,5-inch, die iPhone 6 Plus heet. De resolutie van het reguliere model bedraagt 1334 x 750 pixels, wat neerkomt op 326 pixels per inch. Daarmee heeft de iPhone 6 maar liefst 38 procent meer pixels dan de iPhone 5S.

iphone 6 los kopen

De iPhone 6 heeft een vernieuwde 64-bit A8-chip, die veel sneller is dan de A7-chip. De chip is 13 procent kleiner dan zijn voorganger, waardoor in de behuizing van de iPhone 6 meer plek is voor andere componenten. Bovendien is het toestel weer een stukje dunner dan zijn voorgangers. Naast de vernieuwde A8-processor beschikt de iPhone 6 ook over een M8 motion-coprocessor. Deze meet je activiteiten en je gezondheid en is slim genoeg om het verschil op te merken tussen lopen en fietsen. Daarnaast is de M8-chip in staat om je hoogte en snelheid bij te houden.

→ Lees meer op onze iPhone 6 pagina.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

iPhone 6
iPhone 6
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's