De iPhone 15 nu scherp geprijsd én zonder aansluitkosten!

‘Lightningkabel iPhone 6 is tweezijdig te gebruiken’

Rutger Otto
18 augustus 2014, 8:48
1 min leestijd
‘Lightningkabel iPhone 6 is tweezijdig te gebruiken’

Wat we tot nu toe zagen van de iPhone 6 had vooral te maken met het toestel zelf. Nu zijn er verschillende foto’s opgedoken van de iPhone 6 Lightning kabel, waarmee je het toestel oplaadt. Deze zou voorzien zijn van een slimme, vernieuwde usb-aansluiting.

Lees verder na de advertentie.

iPhone 6 Lightning kabel

iphone 6 lightning kabel

Het uiteinde van de kabel die in de usb-poort moet, is volgens verschillende bronnen zo gemaakt, dat je niet meer hoeft te prutsen met welke kant boven of onder zit. De de betrouwbare Apple-lekker Sonny Dickson toonde de nieuwe iPhone 6 Lightning kabel op Twitter. De kabels zouden uit de Foxconn fabriek afkomstig zijn.

De usb-aansluiting van de huidige iPhone kabels zijn standaard: in het metalen gedeelte zit aan de onderzijde een blokje waarmee de usb-aansluiting wordt gemaakt. Dat blokje zit in de nieuwe iPhone 6 Lightning-kabel in het midden van de metalen behuizing. Daarmee zou het niet meer uitmaken of je de kabel op zijn kop in de usb-poort schuift. Verdere geruchten gaan dat de nieuwe usb-kabel ook usb 3.0 ondersteunt, de snellere variant van usb 2.0, die in de huidige aansluitingen wordt gebruikt.

Apple kan de nieuwe Lightning-kabels tegelijk met de iPhone 6 uitbrengen. Eerder gingen al geruchten dat de Lightning-kabel ook ondersteuning krijgt voor kwalitatief hoogwaardige audio in Made for iPhone accessoires. Zo zou Apple werken aan nieuwe in-ear koptelefoons.

iPhone 6 aankondiging

Naar verwachting kondigt Apple de iPhone 6 op 9 september aan tijdens een speciaal evenement. Het toestel zou dunner worden dan de iPhone 5S en afgeronde schermranden krijgen. De iPhone 6 komt waarschijnlijk in twee varianten: 4,7-inch en 5,5-inch. Om meer over het toestel te weten te komen, lees je onze iPhone 6 pagina.

Lees meer iPhone 6 nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 6
Apple iPhone 6

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu