‘iPhone 6 wordt medio oktober gelanceerd’

Gijs Ettes
31 juli 2014, 10:40
1 min leestijd

Apple plant de lancering van de iPhone 6 mogelijk op 14 oktober, zo meldt MacRumors op basis van een bron die een Apple Store vergadering bijwoonde. Oktober wordt sowieso een drukke maand voor het bedrijf uit Cupertino, zo zou de bedrijfsleider van de Store hebben laten doorschemeren.

Lees verder na de advertentie.

iphone 6 lancering

In aanloop naar de iPhone 6 lancering zou Apple op 16 september een groot persmoment plannen. Op die dag zou het toestel onthuld worden, waarna het de maand erna wordt uitgebracht. De iPhone 5S en iPhone 5C werden vorig jaar in september onthuld en waren nog diezelfde maand in onder andere de VS, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland verkrijgbaar. Op 25 oktober volgden nog een groot aantal andere landen, waaronder Nederland en België.

De geruchten met betrekking tot de iPhone 6 lancering en de release van iOS 8 lopen sterk uiteen. Volgens eerdere berichten zou Apple de nieuwe iPhone en iOS-versie op 12 of 19 september (een vrijdag) onthullen en in dezelfde maand uitbrengen, net als in voorgaande jaren. De data die MacRumors meldt, vallen allebei op een dinsdag. Volgens de bron zou Apple eerder in de week willen starten met de verkoop van de iPhone 6 gezien de hoge vraag van de klant en het grote aantal nieuwe iPhones dat het bedrijf heeft weten te produceren. Het grotere model van de iPhone 6, die naar verluidt iPhone 6 Plus heet, verschijnt mogelijk later.

Tip: iPhone 6 kopen, 4 manieren om hem als eerste in huis te hebben

Lees meer over de iPhone 6

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 6

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen