De iPhone 15 nu scherp geprijsd én zonder aansluitkosten!

iPhone 6 verschijnt in drietal kleuren, heeft grotere speaker

Gijs Ettes
28 augustus 2014, 13:06
1 min leestijd
iPhone 6 verschijnt in drietal kleuren, heeft grotere speaker

Net als zijn voorganger zal ook de iPhone 6 in een drietal kleuren verschijnen: goud, spacegrijs en zilver. Dat blijkt uit foto’s van nieuwe iPhone onderdelen die door Nowhereelse.fr zijn gepubliceerd.

Lees verder na de advertentie.

Onderdelen tonen iPhone 6 kleuren

Op de foto’s zijn de simkaarthouder, homeknop, speaker, trilmotor en het logo van de nieuwe iPhone te zien. De drie simkaarthouders wijzen erop dat consumenten straks in ieder geval uit de iPhone 6 kleuren goud, spacegrijs en zilver kunnen kiezen. Mogelijk is de kleur van de grijze iPhone straks wel iets lichter dan nu het geval bij de iPhone 5S, iPad Air en iPad Mini Retina.

iPhone 6 kleuren logo

Wat verder opvalt is dat de simkaarthouders licht gebogen zijn, zodat ze passen in de nieuwe, rondere behuizing van de iPhone 6. Het Apple-logo aan de achterkant van de iPhone 6 is voor het eerst apart uitgesneden, maar heeft verder geen speciale functies. Eerder ging het gerucht dat het logo misschien zou kunnen oplichten bij inkomende notificaties.

iphone 6 speaker

Tot slot toont bovenstaande foto de trilmotor en de interne speaker van de iPhone 6. Deze hebben andere vormen dan het geval bij de iPhone 5S. De trilmotor is nu vierkant, terwijl de interne speaker groter is geworden. Mogelijk produceert deze straks meer geluid, wat natuurlijk fijn is bij het bekijken van video’s of het beluisteren van muziek zonder koptelefoon.

iPhone 6 release komt eraan

iphone 6 kopen oberhausen

Naar verwachting presenteert Apple de iPhone 6 op 9 september, samen met de iWatch. Het nieuwe Apple-toestel zal dan vrij snel (eind september?) in de winkels in de VS, Groot-Brittannië en Duitsland liggen. Wij gokken dat de Nederlandse iPhone 6 release begin oktober plaatsvindt, al kun je het toestel een week of twee eerder al in Duitsland kopen. Dan moet je er echter wel vroeg bij zijn.

Het laatste nieuws over de iPhone 6

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 6
Apple iPhone 6

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu