‘Hoesje voor iPhone 6 duidt op verplaatsing van knoppen’
Gijs Ettes

De Franse tech-site Nowhereelse.fr heeft foto’s geplaatst van een mogelijk iPhone 6 hoesje dat weliswaar niet door Apple is gemaakt, maar wel is ontwikkeld voor gebruik met de nieuwe Apple-telefoon. De case is gemaakt van rubberachtig materiaal, heeft afgeronde hoeken en lijkt in lijn met eerder gelekte ontwerpschetsen van de iPhone 6.

‘iPhone 6 hoesje doet het iets anders’

iPhone 6 hoesjeHet iPhone 6 hoesje heeft verder een uitsparing voor de powerknop aan de rechterzijde van het toestel, in plaats van aan de bovenkant. Verder zijn de uitsparingen voor de volumetoetsen aan de linkerzijde rechthoekig. Dit in tegenstelling tot de volumetoetsen bij de iPhone 5S, die rond en een stuk kleiner zijn.

Wat de precieze afmetingen van het hoesje zijn, is niet bekend. Volgens de meest recente geruchten verschijnt de iPhone 6 in twee varianten met een 4,7 inch-scherm en een 5,5 inch-scherm. Eerstgenoemde zou al in de herfst van dit jaar in de winkels moeten liggen, terwijl de 5,5 inch-versie door productieproblemen mogelijk wordt uitgesteld tot eind 2014 of begin 2015.

Volgens andere berichten is Apple overigens aan het onderhandelen over een hogere prijs voor de iPhone 6. De kans is aanwezig dat het aankomende Apple-toestel 100 dollar duurder wordt. Dat bedrag zou gelijk worden verdeeld tussen provider en de consument. Lees meer over de verwachte specificaties op de iPhone 6-toestelpagina.

Het laatste iPhone 6 nieuws

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.