‘iPhone 6 handleiding toont de datum van aankondiging’
Rutger Otto

Aanhoudende geruchten beweren dat de iPhone 6 aankondiging plaatsvindt op 9 september, tijdens een speciaal persevent van Apple. Deze gelekte foto’s van een iPhone 6 handleiding ‘bewijzen’ dat de datum klopt.

De Franse website Nowhereelse heeft twee foto’s gepubliceerd van wat de iPhone 6 handleiding zou kunnen zijn. Dat wil zeggen: een mini handleiding. Het is een kaartje dat simpelweg aangeeft waar de knoppen van de iPhone 6 zich bevinden en wat ze doen.

iphone 6 handleiding

iPhone 6 handleiding

We zien dat de powerknop nu aan de rechterkant zit, in plaats van bovenop het toestel. De homeknop met Touch ID zit nog steeds onder het scherm en helemaal onderop het toestel is de aansluiting voor de Lightning-kabel. Aan de linkerkant zitten, zoals we gewend zijn, de muteknop en de volumeknoppen, al zijn die langwerpig in de iPhone 6, in plaats van rond.

Maar op het scherm van de iPhone 6 handleiding is een datum te lezen: dinsdag 9 september. Dat zou een bevestiging kunnen zijn van de datum die eerder al uitlekte, toen bekend werd dat Apple op 9 september een speciaal media-event zou houden. De media heeft zelf ingevuld dat het dan gaat om de nieuwe iPhone.
iphone 6 handleiding

iPhone 6 doos

Nowhereelse zegt ook in het bezit te zijn van de nieuwe iPhone 6 doos. Eerder had de website overigens ook al een doos, maar die leek nep omdat de Gezondheid-app ontbrak, iets waar Apple groot op gaat inzetten met iOS 8. Deze nieuwe iPhone 6 doos ziet er een stuk minimalistischer uit. Maar is het ook de echte doos met echte informatie? Wij wachten 9 september af om het zeker te weten.

Lees meer iPhone 6 nieuws

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.