‘Dit is hem’: complete voorkant iPhone 6 gelekt op foto’s

Rutger Otto
20 augustus 2014, 8:59
1 min leestijd
‘Dit is hem’: complete voorkant iPhone 6 gelekt op foto’s

Een nieuwe dag, een nieuwe set foto’s van de iPhone 6. Het Russische bedrijf Feld & Volk, dat luxeversies van iPhones aanbiedt, heeft de volledige iPhone 6 gelekt. Althans, er wordt beweerd dat dit de buitenkant van het toestel is.

Lees verder na de advertentie.

Feld & Volk heeft de laatste tijd veel foto’s naar buiten gebracht van de vermeende iPhone 6. Dat waren meestal onderdelen: nu kunnen we een blik werpen op de voorkant van de iPhone 6 zoals die er waarschijnlijk komt uit te zien.

iPhone 6 voorzijde

iphone 6 gelekt

Op de foto’s is een iPhone 6 te zien, die overeenkomt met veel geruchten. Zo zijn de schermranden afgerond, maar loopt de kleur van het toestel niet door in de randen, zoals wel het geval is bij de iPhone 5, 5S en 5C. Aan de onderkant valt een nieuw vormgegeven speaker te zien en aan de linkerzijde zijn de langwerpige volumeknoppen te ontwaren.

Feld & Volk hebben het scherm van het toestel onder de microscoop gehouden. Vermoedelijk is de resolutie van het display slechts 960 x 1704 pixels. Ter vergelijking: het scherm van de iPhone 5S heeft een resolutie van 640 x 1136. Een verbetering dus, maar het scherm wordt ook een stuk groter. De resolutie groeit mee met het scherm.

iphone 6 gelekt

iPhone 6 geruchten

Is de iPhone 6 gelekt op deze foto’s? Het valt te bezien. Zo is het toestel niet werkend en weten we niet of de onderdelen kloppen. Zo wordt er minder nadruk gelegd op de vingerafdrukscanner in de iPhone 6, want in de iPhone 5S was de rand om de homeknop veel opvallender. Voor het eindresultaat zullen we simpelweg moeten wachten tot 9 september. Dan kondigt Apple naar alle waarschijnlijkheid de iPhone 6 aan op een speciaal evenement.

Lees meer iPhone 6 nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 6
Apple iPhone 6

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu