‘Fotogalerij toont voorzijde iPhone 6’

Gijs Ettes
11 augustus 2014, 9:17
1 min leestijd
‘Fotogalerij toont voorzijde iPhone 6’

En zijn weer nieuwe beelden uitgelekt van de vermeende voorzijde van de iPhone 6. De fotogalerij toont het scherm en het frontje van de Apple-telefoon dat qua design overeenkomt met eerdere lekken.

Lees verder na de advertentie.

De foto’s, afkomstig van de Taiwanese site Apple.club.tw, laten de zwarte en witte frontjes zien met uitsparingen voor de homeknop, speaker en lichtsensor. De schermrand is dunner dan bij de huidige iPhones, zodat de iPhone 6 ondanks het grotere display niet enorm veel breder zal zijn dan zijn voorgangers. Vooral bij de witte iPhone 6 zijn de dunne schermranden goed zichtbaar. Beide versies van het iPhone 6 frontje kun je hieronder bekijken.

iphone 6 frontje
iphone 6 frontje 2

iPhone 6 release en prijs

iphone 6 kopen

Naar verwachting vindt de release van de iPhone 6 op 19 september aanstaande plaats, met een mogelijke officiële onthulling op 9 september. Apple is naar verluidt in juni gestart met de productie van het 4,7-inch model. Volgens de laatste berichten is de 5,5 inch-versie uitgesteld tot begin 2015 vanwege productieproblemen. Apple zou moeite hebben met het vinden van een geschikte accu die past in de dunne behuizing van het toestel.

We verwachten dat de vanafprijs van het aankomende Apple-toestel 699 euro bedraagt, net als het geval bij het huidige vlaggenschip, de iPhone 5S. Waarschijnlijk is het 5,5 inch-model duurder en betaal je voor de versies met meer opslaggeheugen aanzienlijk meer.

Lees meer over de iPhone 6

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 6
Apple iPhone 6

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu