‘Bekijk en vergelijk: foto’s tonen grijze variant iPhone 6’
Gijs Ettes

De iPhone 6 geruchten en gelekte foto’s volgen elkaar de afgelopen weken in rap tempo op. Dankzij Seeko.co.kr en het Chinese sociale netwerk Weibo kunnen we genieten van een behoorlijk aantal nieuwe iPhone 6 foto’s die de mogelijke grijze variant van Apples aankomende smartphone tonen.

Bekijk de iPhone 6 foto’s

De iPhone 6 foto’s laten een dummy van het toestel zien in de kleur Space Grey. Het design van de dummy komt overeen met eerder uitgelekte foto’s, al is dat natuurlijk geen garantie dat het Apple-toestel er ook daadwerkelijk uit gaat zien als hieronder wordt voorgesteld.

Op de foto’s is goed het verschil te zien tussen iPhone 5S en de 4,7 inch-versie van de iPhone 6. Ook wordt de vergelijking getrokken met de HTC One M8, het Android-toestel dat de Taiwanese telefoonmaker in april uitbracht. De iPhone 6 heeft waarschijnlijk een powerknop aan de rechter zijkant in plaats van de bovenkant, zodat het toestel ondanks het grotere scherm nog gemakkelijk is te bedienen.

Meer afbeeldingen van de iPhone 6 en hoe het toestel eruit ziet in een onofficieel hoesje bekijk je via deze link.

Kom alles te weten over de iPhone 6

Check ook onze iPhone 6 pagina met alles wat je moet weten over het design, de verwachte specs en releasedatum van de telefoon. Hieronder vind je de laatste nieuwsberichten over de iPhone 6.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.