‘iPhone 6 foto’s tonen vermoedelijke behuizing en groter scherm’
Gijs Ettes

Nieuwe uitgelekte iPhone 6 foto’s tonen hoe het aankomende Apple-toestel er mogelijk uit gaat zien. De kiekjes zijn gelekt door Sonny Dickson, die voorheen ook de iPhone 5S en iPhone 5C als eerste op de gevoelige plaat zette.

Update: de vermoedelijke iPhone 6 foto’s blijken uiteindelijk toch nep te zijn.

iPhone 6 foto's 2De kans is dan ook groot dat onderstaande afbeeldingen het uiteindelijke design van de iPhone 6 tonen. Afgebeeld zijn de grijze en gouden versie van het toestel met een groter scherm en een opvallend dunne schermrand. De verwachting is dat het display van de aankomende Apple-telefoon minstens 4,8 inch meet, al gaan er ook geruchten dat de iPhone 6 in twee varianten komt met afwijkende maten.

“Zoals sommige geruchten suggereren, zal het scherm in groter worden. Het ontwerp is een kruising tussen de huidige iPad Air en de iPod Touch. Zoals blijkt uit de foto’s, wordt het toestel dunner dan de huidige iPhone 5S. Maar ik weet niet 100 procent zeker dat dit de iPhone 6 behuizing is”, aldus Dickson op zijn website.

iPhone 6 foto's 3Het is dus allerminst zeker of bovenstaande foto’s de real deal zijn, zeker omdat op diverse fora de echtheid ervan in twijfel wordt getrokken. Forumleden van Macrumors zien bijvoorbeeld herhalende veegsporen op de behuizing, wat mogelijk duidt op Photoshop.

Het laatste iPhone 6 nieuws

→ Neem ook eens een kijkje op onze pagina met de beste losse iPhone aanbiedingen van dit moment!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.