‘Uitgelekte iPhone 6 foto’s tonen groter toestel met uitstekende cameralens’
Gijs Ettes

Op het Chinese sociale netwerk Weibo zijn een aantal iPhone 6 foto’s uitgelekt die naar verluidt zijn genomen in de fabriek Foxconn, die nieuwe iPhones voor Apple produceert. De iPhone 6 lijkt op de foto’s, die worden getoond op een beeldscherm in de Foxconn-fabriek, een stukje groter te zijn dan de iPhone 5S. Daarnaast heeft het toestel meer afgeronde hoeken.

Verder is een cameralens zichtbaar die iets uitsteekt. De voorkant van het toestel wordt niet getoond in de iPhone 6 foto’s.

De laatste iPhone 6 geruchten

Over het uiterlijk van de iPhone 6 is weinig bekend, maar de geruchtenmolen draait al maanden volop. Op meerdere plekken wordt gesproken over een iPhone 6 met een groter scherm dan dat van de iPhone 5S, iPhone 5C en iPhone 5. Dankzij de dunnere schermrand is echter de kans aanwezig dat het toestel niet veel breder en hoger wordt dan zijn voorgangers.

Ook gaan er geruchten over een kleinere variant van de iPhone 6 en beweren sommige bronnen dat het toestel in twee versies, met een 4,7 en een 5,5 inch-scherm, verschijnt. Deze varianten zouden daarnaast een display met een hogere resolutie krijgen. Momenteel beschikt de iPhone nog over een maximale schermresolutie van 1136 bij 640 pixels.

Lees meer over de iPhone 6

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.