Runners deal! De iPhone 15 nu met korting oplopend tot €486!

‘iPhone 6 gaat verkooprecords verbreken in 2014’

Gijs Ettes
6 maart 2014, 15:31
1 min leestijd
‘iPhone 6 gaat verkooprecords verbreken in 2014’

iPhone 6-fabrikant Foxconn is voornemens om dit jaar 90 miljoen toestellen aan Apple te leveren. Dat beweert althans de website Digitimes, die regelmatig geruchten verspreid die niet altijd op de waarheid berusten. De verwachting is dat het totaal aantal verscheepte iPhones dit jaar, mede dankzij de iPhone 6, zal toenemen met maar liefst 23 procent.

Lees verder na de advertentie.

iPhone 6-fabrikant Foxconn

In 2013 nam het aantal verscheepte iPhones ook al met 13 procent toe, maar dankzij de iPhone 6 zou de toename dit jaar nog hoger kunnen uitvallen. Als de cijfers die Digitimes in handen heeft kloppen, dan kan het zomaar dat de iPhone 6 de verkooprecords die zijn gevestigd door eerdere Apple-toestellen gaat overtreffen. We houden echter een slag om de arm, gezien de toenemende verzadiging van de smartphonemarkt. Mogelijk is daardoor de vraag naar de iPhone 6 lager dan die naar bijvoorbeeld de iPhone 5S.

Wanneer vindt de iPhone 6 release nou plaats?

Onze verwachtingen van de iPhone 6 zijn hooggespannen, wat mede wordt veroorzaakt door de vele geruchten omtrent het toestel. Naast een groter, randloos scherm is de verwachting dat het Apple-toestel is voorzien van een 8-megapixel-camera. De cameralens heeft naar verluidt een diafragma van f/2.0, waardoor je betere foto’s schiet in situaties met weinig licht.

De iPhone 6 beschikt mogelijk ook over een groter scherm dat 4,7 of 4,8 inch meet, met daaroverheen een laagje kraswerend saffierglas. Verder wordt de wifi-chip in het toestel wellicht sneller en in staat om verbinding te maken met de 802.11ac-standaard. Naar verwachting zal de iPhone 6 release in september of oktober 2014 plaatsvinden, al zijn er ook bronnen die speculeren over een release in juni 2014.

→ Geen zin om te wachten? Bekijk ons overzicht met de beste iPhone aanbiedingen!

Het laatste iPhone 6 nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 6
Apple iPhone 6

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu