iPhone 6 en iPhone 6 Plus release: 19 september in Duitsland

Gijs Ettes
9 september 2014, 20:44
1 min leestijd
iPhone 6 en iPhone 6 Plus release: 19 september in Duitsland

De iPhone 6 en iPhone 6 Plus release vindt op 19 september plaats in Duitsland, zo heeft Apple bekendgemaakt. Beide smartphones zijn vanaf dat moment ook in onder andere Groot-Brittannië, Frankrijk, Canada en de VS te kopen.

Lees verder na de advertentie.

Meer over de iPhone 6 en iPhone 6 Plus release

iPhone 6 en iPhone 6 Plus release

Pre-orders voor de nieuwe iPhones starten op 12 september aanstaande en de verwachting is de iPhone 6 en iPhone 6 Plus release in Nederland en België waarschijnlijk een tweetal weken zal later plaatsvinden.

Apple heeft vanavond zowel de iPhone 6 als de iPhone 6 Plus officieel onthuld. Eerstgenoemde heeft een 4,7 inch-scherm, terwijl de Plus het doet met een 5,5 inch-scherm. Het display van het 5,5 inch-model heeft een resolutie van 1920 bij 1080 pixels (full-hd). Dat komt neer op een enorm hoge pixeldichtheid van 401 ppi. Beide smartphones beschikken over 4G, nfc, verbeterde camera’s en een betere accuduur. Daarnaast worden ze beschikbaar in versies met 16GB, 32GB, 64GB of 128GB opslag.

Lees het laatste nieuws over de nieuwe iPhones

Hieronder vind je de laatste nieuwsberichten met betrekking tot de nieuwe iPhone. Voor alle prijzen en koopinformatie verwijzen we je graag door naar onze pagina met iPhone 6 aanbiedingen.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

iPhone 6
iPhone 6
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's