Vodafone Topdeals: De iPhone 13 tijdelijk tot €417 voordeel!

Wijst deze dummy op wijzigingen in het iPhone 6 design?

Rutger Otto
30 april 2014, 18:28
2 min leestijd
Wijst deze dummy op wijzigingen in het iPhone 6 design?

Een iPhone 6 dummy rolt vers van de geruchtenpers. Volgens de plaatjes gaan er een aantal veranderingen doorgevoerd worden in het design van de iPhone 6, waaronder afgeronde zijkanten. En stapt Apple af van de homeknop?

Lees verder na de advertentie.

Als we de schetsen en video’s op het web moeten geloven, zal het volgende iPhone-model voorzien zijn van een compleet nieuw design. Volgens de geruchten wordt de iPhone 6 groter dan voorganger iPhone 5S. Misschien zelfs met een lichtgebogen vorm in het scherm. Ook zou de behuizing volledig van aluminium worden gemaakt. Andere berichten wijzen weer op een nog dunnere telefoon.

De Franse website Nowhereelse zegt uit ‘zeer betrouwbare bron’ foto’s te hebben verkregen van een fysieke dummy van het nieuwe toestel van Apple. Op de foto’s valt te zien dat de iPhone 6 afgeronde zijkanten zou hebben, net zoals de iPod touch die heeft. Het scherm loopt niet helemaal door tot de rand, maar zou een display in de verhouding 16:9 krijgen. Het scherm neemt een groot deel van de iPhone 6 dummy in beslag, er blijft dan ook weinig ruimte over voor een homeknop. De foto’s verraden eveneens geen gat voor een knop. Zegt Apple de iconische homeknop wellicht gedag?

De achterkant van de iPhone 6 dummy laat ruimte voor een camera zien in de linker bovenhoek. Daarnaast is een rond gat voor de flitser. Dat is opvallend, omdat de flitser van de iPhone 5s juist een wat meer rechthoekige vorm had. Op eerder gelekte schetsen werd eveneens een ronde flitser getoond. Die hadden echter ook een gewoon een homeknop. Het blijven geruchten natuurlijk.

In de foto’s worden geen afmetingen getoond, maar de iPhone 6 dummy lijkt in vergelijking met de hand aardig groot. Dat ligt in lijn met de verwachting dat de iPhone eindelijk een grootte van 4,7 inch zou krijgen. Afmetingen van de iPhone 6 zouden naar verluidt 137 x 66 x 7,1 millimeter zijn.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 6
Apple iPhone 6

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu