De iPhone 13 nu met unlimited data extra scherp geprijsd!

iPhone 6 droptest: hoe goed is de nieuwe iPhone bestand tegen vallen?

Wouter Nijsen
19 september 2014, 9:45
1 min leestijd
iPhone 6 droptest: hoe goed is de nieuwe iPhone bestand tegen vallen?

Bij elke iPhone-lancering hoort natuurlijk een droptest om te kijken hoe stevig de nieuwe smartphone van Apple daadwerkelijk is. Op YouTube is nu een eerste iPhone 6 droptest te vinden.

Lees verder na de advertentie.

Bekijk de iPhone 6 droptest

Een YouTuber uit Australië, bekend onder de naam PhoneBuff, heeft de eerste iPhone 6 droptest online gezet. Hierin test hij zowel de iPhone 6 als de iPhone 6 Plus op hun stevigheid en laat hij ze beide drie keer vallen: op de achterkant, zijkant en voorkant. PhoneBuff, die in het dagelijks leven Dave Rahimi heet, was ook de eerste persoon ter wereld die een iPhone 6 kocht. Nu heeft hij de toestellen dus ter beschikking gesteld voor een droptest.

Zoals we hadden verwacht overleven de iPhone 6 en 6 Plus de eerste val gemakkelijk, maar daarna krijgen ze het lastig. Het lijkt in eerste instantie alsof de iPhone 6 het iets minder zwaar te verduren heeft, maar ook deze houdt het uiteindelijk niet lang vol.

Oeps: Apple-fan laat toestel uit hand glippen

Ook willen we je ook deze opmerkelijke video niet onthouden. De eerste iPhone 6 koper in Perth toont trots zijn toestel voor de camera zien en laat hem gelijk vallen. Oeps!

Tip: check onze uitgebreide iPhone 6 review en kom alles te weten over het toestel!

Lees het laatste nieuws over de iPhone 6

Hieronder lees je het laatste nieuws met betrekking tot de nieuwe iPhones. Op de toestelpagina’s van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus kun je terecht voor alle specs, features en het laatste beeldmateriaal.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 6
Apple iPhone 6

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen