‘iPhone 6 komt in dit doosje in de winkels’

Rutger Otto
12 augustus 2014, 10:29
2 min leestijd

Er zijn foto’s opgedoken van een iPhone 6 doosje waarin je het nieuwe vlaggenschip van Apple in de winkel mee moet krijgen. Op de foto’s is ook de iPhone 6 te zien. Maar is het echt? Bepaal zelf maar.

Lees verder na de advertentie.

iPhone 6 doosje

iphone 6 doosje

De iPhone 6 wordt naar verwachting op 9 september aangekondigd op een speciaal evenement van Apple, maar tot die tijd blijft het geruchten en lekken regenen. TechRadar heeft foto’s van een iPhone 6 doosje én toestel. Een onbekende bron heeft de website verteld dat de kiekjes genomen zijn door een bèta-tester.

TechRadar meldt al dat het niet 100 procent zeker is dat de foto’s authentiek zijn, hoewel de website zegt gecontroleerd te hebben op fotomanipulatie. Het is echter wel heel vreemd, als je een blik werpt op het iPhone 6 doosje, dat een enorm belangrijke app als Gezondheid op het plaatje ontbreekt. Dat terwijl andere icoontjes van bijvoorbeeld Passbook, Safari en de App Store er wel op staan.

Echt of nep?

Of de iPhone 6 wel echt is, valt ook in twijfel te trekken. Zo ziet het scherm er niet fantastisch uit en wordt betwijfeld of de witte randen aan de achterkant van het toestel wel zo uit de bus gaan komen in de uiteindelijk versie. Dit toestel (en doosje) zou een namaakmodel kunnen zijn van Chinese makelij. Daar hebben we er namelijk al meer van gezien. iOS 8 wordt in dat soort toestellen nagebootst, maar de apparaten draaien stiekem op Android.

Genoeg reden om de foto’s in twijfel te trekken dus, maar het geeft wel een geinig inkijkje in hoe het nieuwe toestel van Apple geleverd kan gaan worden. De iPhone 6 komt hoogstwaarschijnlijk in twee modellen (4,7- en 5,5-inch), met afgeronde schermranden. Hij moet dunner en lichter worden dan de iPhone 5S en gebruik maken van een sterkere, nieuwe A8-chip.

Lees meer iPhone 6 nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 6

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen