‘Zo gaat de iPhone 6 er straks uitzien’ (concept)

Gijs Ettes
9 april 2014, 8:39
1 min leestijd
‘Zo gaat de iPhone 6 er straks uitzien’ (concept)

Een ontwerper heeft in opdracht van MacRumors nieuwe, realistische iPhone 6 conceptfoto’s ontworpen. De concepten zijn gebaseerd op de laatste informatie over het aankomende toestel. Als we de geruchten mogen geloven brengt Apple twee verschillende toestellen op de markt: een ‘kleine’ en een grote iPhone 6.

Lees verder na de advertentie.

iPhone 6 conceptfoto’s

iPhone 6 concept

De afgelopen weken zijn we een hoop te weten gekomen over de iPhone 6. Zo brengt Apple het toestel vermoedelijk in twee verschillende formaten uit: eentje met een scherm van 4,7 inch, en eentje met een display van minimaal 5,5 inch. Vorige week doken er schetsen op van de kleine en grote iPhone 6. Op basis van die schetsen is de iPhone 6 conceptfoto die je links ziet ontworpen.

De nieuwe iPhone ziet er behoorlijk dun uit, bleek al uit een eerder uitgelekte iPhone 6 foto. Daarnaast heeft het toestel meer afgeronde hoeken en is er een cameralens zichtbaar die iets uitsteekt. Op de iPhone 6 conceptfoto zijn nog andere verschillen te zien, zoals de sluimerknop die nu links zit en een ronde flitser aan de achterzijde. De afbeelding hieronder toont de concepten in vergelijking met de iPhone 5s en de iPad Mini. Het verschil in grootte komt hier nog beter naar voren.

Lees meer over de iPhone 6

iPhone 6 conceptfoto

Apple liet begin deze week weten dat ze bij het bedrijf weten dat het publiek een grote iPhone wilt. Dat de iPhone 6 saffierglas krijgt is ook een veelgehoord gerucht. Hoe dan ook heeft Apple het gevoel dat het iets moet doen om deiPhone groei weer te laten toenemen.

De iPhone 6 release lijkt in september te volgen. Meer weten over het toestel? Lees dan het laatste nieuws hieronder.

Categorie: Geruchten
Device: iPhone 6

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 6
Apple iPhone 6
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen