‘iPhone 6 conceptafbeeldingen tonen design van Apple-toestel’

Gijs Ettes
18 april 2014, 12:52
1 min leestijd
‘iPhone 6 conceptafbeeldingen tonen design van Apple-toestel’

De Franse tech-site NoWhereElse heeft in samenwerking met ontwerper Martin Hajek een groot aantal iPhone 6 conceptafbeeldingen gepubliceerd. De 23 renders tonen hoe het aankomende Apple-toestel er mogelijk uit gaat zien.

Lees verder na de advertentie.

De iPhone 6 conceptafbeeldingen zijn, net als eerdere renders, gebaseerd op eerder uitgelekte schetsen van de smartphone. Ontwerper Hajek heeft de schetsen afkomstig van Apple-blog Macotakara als uitgangspunt genomen. Deze verschenen in maart online en beschrijven twee iPhone-telefoons met een 4,7- en 5,7 inch-scherm. Of de iPhone 6 daadwerkelijk in twee varianten verschijnt, lijkt steeds aannemelijker. Check alle iPhone 6 conceptafbeeldingen via deze link.

De laatste iPhone 6 geruchten

Over het uiterlijk van de iPhone 6 is weinig bekend, maar de geruchtenmolen draait al maanden volop. Op meerdere plekken wordt gesproken over een iPhone 6 met een groter scherm dan dat van de iPhone 5S, iPhone 5C en iPhone 5. Dankzij de dunnere schermrand is echter de kans aanwezig dat het toestel niet veel breder en hoger wordt dan zijn voorgangers.

Ook gaan er geruchten over een kleinere variant van de iPhone 6 en beweren sommige bronnen dat het toestel in twee versies, met een 4,7 en een 5,5 inch-scherm, verschijnt. Deze varianten zouden daarnaast een display met een hogere resolutie krijgen. Momenteel beschikt de iPhone nog over een maximale schermresolutie van 1136 bij 640 pixels.

Het laatste iPhone 6 nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 6
Apple iPhone 6

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu