iPhone 6 concept: video’s opnemen terwijl je muziek luistert
Gijs Ettes

In een interessant nieuw iPhone 6 concept is te zien hoe je straks mogelijk video’s met de Apple-smartphone kunt opnemen terwijl je naar je favoriete liedjes luistert.

Het idee achter het iPhone 6 concept is van DeviantArt-lid CTFO. Hij maakte een mock-up van de iPhone 6 – in de afbeelding hierboven te zien zonder randen aan de zijkanten van het scherm – waarin het toestel in opnamemodus ook muziek lijkt af te spelen. Op DeviantArt, een populaire community voor het delen van digitale kunst, duiken vaker dit soort concepten op. Of de iPhone 6 er ook daadwerkelijk als de designer ons voorspiegelt lijkt ons sterk, maar dromen mag altijd!

iPhone 6 geruchten

Hoewel Apple de kaken stijf op elkaar houdt met betrekking tot de iPhone 6, wordt er wel al flink gespeculeerd over het design en de specificaties van het aankomende topmodel. Zo gaan geruchten dat de iPhone 6 behuizing groter en dunner is dan die van zijn voorganger en dat de smartphone in twee varianten verschijnt met een 4,7 en 5,7 inch-scherm.

Mogelijk is het display ook in staat om het verschil tussen een harde en een zachte tik te onderscheiden. Het Apple-toestel zal niet, zoals eerder gedacht, beschikken over een gebogen scherm. Een vingerafdruk- of irisscanner om bijvoorbeeld de iPhone 6 te vergrendelen, lijkt wel aannemelijk.

→ Meer over dit aankomende Apple-toestel lees je op de iPhone 6-overzichtspagina.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.