iPhone 6 concept: iPhone Air
Roel van Hout

Een dag niet gespeculeerd over nieuwe iPhones is een dag niet geleefd: een nieuw iPhone 6 concept stelt het toestel voor als de iPhone Air.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Nu dat de iPhone 5 een tweede en verbeterde versie heeft in de vorm van de iPhone 5s, is het logischerwijs tijd voor een herzien design. Ontwerper Federico Ciccarese had wel een idee over het uiterlijk van de iPhone 6.

Hij ontwierp een iPhone met de uiterlijke kenmerken van de nieuwe iPad Air. Dat betekent afgeronde hoeken, en een aanzienlijk dunner toestel. Hieronder een afbeelding van zijn concept.

iPhone 6

Nog een jaar tot de iPhone 6, iPhone 5S en 5C nu te koop

Speculeren is natuurlijk een leuk tijdverdrijf, maar laten we vooral niet vergeten dat het nog minstens tot september 2014 zal duren voordat een dergelijk toestel in de winkels zal liggen. Bovendien zijn er onlangs ook twee fantastische iPhones verschenen.

De iPhone 5S en iPhone 5C zijn sinds anderhalve week te koop. Waar, en voor welke prijs? Kijk op onze speciale pagina’s ze het goedkoopste zijn:

De beste prijzen voor een los model tref je hier aan: iPhone los kopen

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.