iPhone 6 cases getest: 5 hoesjes voor minder dan 30 euro

5 oktober 2014, 11:00
2 min leestijd
iPhone 6 cases getest: 5 hoesjes voor minder dan 30 euro

Onlangs namen we al een aantal iPhone 6 hoesjes onder de loep, maar er zijn natuurlijk nog meer cases waaruit je kunt kiezen. In dit artikel lichten we er een vijftal uit die de iPhone 6 beschermen en voor minder dan 30 euro verkrijgbaar zijn.

Lees verder na de advertentie.

Man&Wood Wooden Case (€25,99)

48603

Deze fraaie houten case omsluit de achterkant van de iPhone 6, maar laat wel nog ruimte voor de camera, volumetoetsen, powerknop en connectors aan de onderzijde. Het hoesje toont de nerven van het hout, voelt stevig aan en is tegelijkertijd ook erg dun. De afwerking is goed, waardoor het een mooie aanvulling is op het design van de iPhone 6. Enig nadeel zijn de randjes aan de boven en onderzijde die iets in je huid snijden als je je iPhone in je hand houdt.

Spigen Thin Fit Case (€19,49)

48178

Wij hebben de Spigen Thin Fit Case getest in de champagnegouden versie, maar hij is ook verkrijgbaar in andere kleuren of als transparant hoesje. De dunne case sluit perfect om de iPhone 6 en zorgt dat het Apple-logo zichtbaar is. Verder zijn er uitsparingen voor alle knoppen en ingangen. Hoewel de Spigen Thin Fit Case erg dun is, biedt hij geen bescherming voor het display van de nieuwe iPhone. Daar zul je dus een ander, dikker hoesje voor moeten kiezen.

Encase Polycarbonate Shell Case (€7,99)

45869

Deze Encase Polycarbonate Shell Case is vergelijkbaar met het hoesje van Spigen, maar is volledig transparant. Daardoor kun je dus nog steeds het design van de iPhone 6 zien, zonder dat dit bekrast of beschadigt raakt. Het hoesje is stevig, maar redelijk basic. Wel is aan alle belangrijke uitsparingen gedacht en ook de prijs is wat ons betreft prima. Voor minder dan 8 euro vind je geen betere iPhone 6 cases.

X-Doria Engage Plus Case (€25,99)

X-doria iPhone 6 cases

De X-Doria Engage Plus Case is een iPhone 6 hoesje voor fashionistas. De case is half doorzichtig en half goudkleurig, wat hem een unieke uitstraling geeft. Wel kunnen we ons voorstellen dat het design niet alle (mannelijke) gebruikers zal kunnen bekoren. Voor een stukje gekleurd plastic vinden we de X-Doria Engage Plus Case overigens wel wat prijzig. De qua functionaliteit vergelijkbare Encase Polycarbonate Shell Case is aanzienlijk goedkoper.

Encase Carbon Fibre-Style Stand Case (€16,99)

46962

Deze iPhone 6 case maakt het toestel weliswaar een stukje dikker, maar biedt goede bescherming aan de voor- en achterzijde. Het hoesje is gemaakt van een combinatie van microvezel en zachte rubberen bekleding die fijn aanvoelt. Hoewel hij geen ruimte biedt voor bankpasjes, kun je de case wel omtoveren tot een kijkstandaard. Dat is ideaal voor het bekijken van films en foto’s. De prijs van het hoesje is scherp, al is hij niet van leer of koolstofvezel gemaakt.

De iPhone 6 cases voor dit artikel zijn ter beschikking gesteld door Mobilefun.nl.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 6
Apple iPhone 6

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu