5 redenen om de iPhone 6 bij Vodafone te bestellen (ADV)

Redactie
26 november 2014, 7:00
3 min leestijd
5 redenen om de iPhone 6 bij Vodafone te bestellen (ADV)

Sinds ruim een maand is de iPhone 6 eindelijk in Nederland verkrijgbaar. Het toestel is los flink aan de prijs, maar in combinatie met een Vodafone-abonnement haal je ‘m goedkoop in huis.

Een nieuwe iPhone bij Vodafone bestellen biedt nog meer voordelen en daar gaan we in dit artikel kort op in. Hieronder vind je vijf redenen om voor een iPhone 6 bij Vodafone te gaan.

1. Betrouwbaar 4G-netwerk

Vodafone 4G

Wanneer je een nieuw en vlot toestel als de iPhone 6 bestelt, wil je natuurlijk ook gebruikmaken van zo snel mogelijk internet. Vodafone biedt op dit vlak veel voordelen: zo is het 4G-netwerk van de provider landelijk dekkend en biedt het altijd de maximale snelheid.

Deze bedraagt voor de iPhone 6 een indrukwekkende 150Mbit/s, wat neerkomt op ruim 18MB/s download. De praktische snelheid ligt tussen de 10 en 25Mbit/s; ruim voldoende dus om elke minuut tientallen liedjes, video’s en foto’s te downloaden.

2. Flexibele data

extra-data-blox-l

Voor grootverbruikers heeft Vodafone Flexibele Data, zodat je ook buiten je bundel voordelig gebruikmaakt van snel internet. Als je databundel op is, kun je voor een tarief van 2 euro per 100MB over het web surfen.

Wil je buiten bundelkosten voorkomen, dan kun je kiezen voor BloX Beperkt Internet. Als je bundel op is wordt de snelheid van het internet verlaagd, maar kun je wel gratis blijven internetten. Doe je liever geen concessies wat betreft snelheid, kies van voor BloX Extra Data. Zo heb je voor een tientje al 1GB extra data.

3. Eindeloos internet

Sluit je tussen 6 oktober en 30 november 2014 een Vodafone Red- of Smart-abonnement af, dan ontvang je automatisch een maand Eindeloos Internet. Als je als bestaande klant verlengt of overstapt naar Vodafone Red- of Smart-abonnement kun je ook gebruikmaken van de actie.

Eindeloos Internet is vooral voor grootverbruikers interessant aangezien je je helemaal geen zorgen hoeft te maken over je datagebruik. De bundel is goed voor 200GB aan data en mocht je daar toch overheen gaan, dan worden geen extra kosten in rekening gebracht.

4. Voordelig in het buitenland

abo-allesin1-buitenland-blox-l

Ga je voor de iPhone 6 bij Vodafone, dan staat Alles-in-1 op Reis standaard voor je aan. Je kunt hiermee kiezen voor bundels zodat je voordelig kunt bellen, sms’en en internetten in 43 voordeellanden. Uiteraard hoef je alleen te betalen als je de bundel ook daadwerkelijk gebruikt.

Verder is het goed om te weten dat het 4G-netwerk van Vodafone tot over de landsgrenzen reikt. Onder meer in Duitsland, Frankrijk, Spanje en België kun je over de grens supersnel blijven internetten voor dezelfde prijs als 3G, maar ook op meer exotische plekken als Nieuw-Zeeland en Brazilië (check deze hele lijst met landen hier).

5. Netflix cadeau

Vodafone Netflix

Kies je voor een verlenging of sluit je een Vodafone Red- of Red Super-abonnement af met bijvoorbeeld de nieuwe iPhone 6, dan krijg je 6 maanden Netflix cadeau en dit geldt ook voor bestaande klanten die 1GB videobundel afsluiten.

Via de app op je smartphone check je vervolgens de nieuwste films en populaire series als Suits, Orange is the New Black en House of Cards in topkwaliteit. Waar je je ook bevindt in Nederland.

Vodafone en de iPhone 6: de beste combinatie

Wil je het maximale uit je nieuwe iPhone 6 halen? Kies dan voor de combinatie met een Vodafone Red abonnement, nu met 6 maanden gratis Netflix en nog 1 maand onbeperkt internet. Bekijk hier alle 8 voordelen van Vodafone.

Bestel nu >>   Meer info >>

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 6
Apple iPhone 6

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu