iPhone 6 bestellen: de beste deals en abonnementen op rij

Gijs Ettes
17 september 2014, 8:00
2 min leestijd
iPhone 6 bestellen: de beste deals en abonnementen op rij

De eerste mogelijkheden om de gisteren aangekondigde iPhone 6 en iPhone 6 Plus te reserveren zijn een feit. Wil je de iPhone 6 bestellen, lees dan verder voor de webshops die het nieuwe toestel gratis aanbieden. 

De iPhone 6 bestellen is dus al sneller mogelijk dan vooraf verwacht en ook een pre-order plaatsen voor de grotere iPhone 6 Plus is mogelijk. Hieronder hebben we de beste deals voor beide toestel op een rijtje gezet.

iPhone 6 bestellen

De iPhone 6 verkoop is gestart, check meteen alle iPhone 6 prijzen in onze vergelijker.

De iPhone 6 is als los toestel verkrijgbaar vanaf 699 euro voor het 16GB-model en is daarmee 100 euro goedkoper dan zijn grotere broer, de iPhone 6 Plus. Tele2 heeft op dit moment de scherpste prijzen gevolgd door Vodafone. We zetten de goedkoopste iPhone 6 abonnementen hieronder voor je op een rijtje waarbij je het toestel gratis krijgt.

Apple iPhone 6

Apple iPhone 6 prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw v.a.

€ 225,-

Los toestel

Los refurbished v.a.

€ 119,-

Refurbished

Tip: check onze uitgebreide iPhone 6 review en kom alles te weten over het toestel!

iPhone 6 Plus bestellen

De iPhone 6 Plus is gestart, check meteen alle iPhone 6 Plus prijzen in onze vergelijker.

Apple iPhone 6 Plus

Apple iPhone 6 Plus prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw v.a.

€ 238,-

Los toestel

Los refurbished v.a.

€ 149,95

Refurbished

Meer over de iPhone 6 en iPhone 6 Plus

iPhone 6 bestellen

Apple heeft dinsdagavond de iPhone 6 en 6 Plus onthuld. Eerstgenoemde heeft een 4,7-inch retina display met een resolutie van 1334 x 750 pixels en pixeldichtheid van 326 ppi. Het toestel heeft 38 procent meer pixels dan de iPhone 5S en is slechts 6,9 mm dik. Daarnaast heeft de smartphone een nieuwe 64-bit A8-chip, die aanzienlijk beter is dan zijn voorganger. De processor is 20 procent sneller en de nieuwe grafische chip zorgt voor 50 procent meer grafische kracht. De accuduur is vergelijkbaar met die van de iPhone 5S.

Daarnaast werd de iPhone 6 Plus voor het eerst getoond. Dat toestel heeft een 5,5 inch-scherm met 1920 bij 1080 pixels (full-hd). Dat komt neer op een enorm hoge pixeldichtheid van 401 ppi. Verder is er een grotere accu aan boord, een 8 megapixel-camera met optische beeldstabilisatie en – net als de reguliere iPhone 6 – een nfc-chip om contactloos te betalen. Tot slot heeft de iPhone 6 Plus een zogenoemd ‘horizontal display’, wat inhoudt dat je het toestel in landschapmodus kan houden, waarna er meer informatie kan worden getoond op een overzichtelijke manier.

Lees het laatste iPhone 6-nieuws

Hieronder lees je het laatste nieuws met betrekking tot de nieuwe iPhones. Op de toestelpagina’s van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus kun je terecht voor alle specs, features en het laatste beeldmateriaal.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 6
Apple iPhone 6
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen