Mogelijke iPhone 6 behuizing is groter en dunner
Gijs Ettes

In een uitgelekte foto is naar verluidt de iPhone 6 behuizing te zien. Deze lijkt aanzienlijk groter, maar tegelijkertijd ook een stuk dunner te zijn.

iPhone 6 behuizingOver het uiterlijk van de iPhone 6 is vooralsnog weinig bekend, maar de geruchtenmolen draait natuurlijk al volop. In een foto, die is gemaakt in een van de Apple-fabrieken in China, is de mogelijke iPhone 6 behuizing te zien. Het lijkt erop dat deze bestaat uit aluminium en aanzienlijk groter is dan de behuizing van bijvoorbeeld de iPhone 5S. Ondanks de toegenomen omvang ziet de behuizing er toch bijzonder dun uit.

iPhone 6 krijgt groter scherm

Volgens bronnen binnen de Chinese fabriek Foxconn, waar de iPhone 5S en iPhone 5C worden geproduceerd, kunnen we dit jaar twee iPhones met een 4,7 en 5,7 inch-scherm verwachten. Vooral de grootste variant lijkt daarmee een tussenvorm tussen de eerdere iPhone en iPad Mini.

Interessant is verder dat het display van de iPhone 6 mogelijk het verschil tussen een harde en een zachte tik kan onderscheiden. Het Apple-toestel zal niet, zoals eerder gedacht, beschikken over een gebogen scherm. Een vingerafdruk- of irisscanner om bijvoorbeeld de iPhone 6 te vergrendelen, lijkt wel aannemelijk.

→ Alles over dit aankomende Apple-toestel lees je op de iPhone 6-overzichtspagina.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.