De iPhone 13 nu met unlimited data extra scherp geprijsd!

Nieuwe iPhone 6 beelden zijn de mooiste tot nu toe

Rutger Otto
4 juli 2014, 10:52
1 min leestijd
Nieuwe iPhone 6 beelden zijn de mooiste tot nu toe

Renders van de iPhone 6 doken gisteren nog op en zagen er al schitterend uit. Het enige wat nog een doorn in het oog vormt, zijn de zwarte randen op de achterkant waar de antennesignaal door het metaal moet komen. Nieuwe iPhone 6 beelden tonen hoe het toestel eruit ziet zonder die strepen.

Lees verder na de advertentie.

Glazen plaatjes op de iPhone

Vanaf de iPhone 5 zijn boven en onder aan de achterkant van het toestel glazen plaatjes, zodat het signaal van de antenne optimaal kan blijven functioneren langs het aluminium. De iPhone 6 krijgt volgens geruchten veel meer aluminium op de achterkant, waardoor kleine randjes nodig zijn om een goed signaal te kunnen garanderen.

Tot nu toe zien die randen er op mockups en renders niet bepaald mooi uit, maar Apple zou Apple niet zijn als daar niets aan gedaan werd. Volgens de Japanse krant Nikkei zullen de lijnen op de mockups in de uiteindelijke versie door glas vervangen worden, wat beter in het ontwerp geïntegreerd wordt.

Stijlvolle iPhone 6 renders

Een stel nieuwe iPhone 6 beelden tonen hoe dat eruit kan zien. Bij de goudkleurige en grijze versie zijn subtiele, witte lijnen te zien. In de zwarte versie is er bijna niets meer van te zien. Qua ontwerp aan de achterkant lijken de nieuwe renders veel op de iPhone 5 en 5S.

Wel veranderd zijn bijvoorbeeld de ronde schermranden. Ook zou de iPhone 6 een stukje dunner worden dan zijn voorgangers. Daarnaast zou het Apple logo wel eens op die van de MacBooks kunnen gaan lijken, met een uitgesneden appeltje in plaats van een gegraveerd logo.

Lees meer iPhone 6 nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 6
Apple iPhone 6

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen