‘Nieuwe foto’s tonen ingedeukte achterkant iPhone 6’

Gijs Ettes
12 augustus 2014, 16:18
1 min leestijd
‘Nieuwe foto’s tonen ingedeukte achterkant iPhone 6’

Vanochtend berichtten we al over nieuw beeldmateriaal van de flitsermodule van de iPhone 6 en nu zijn er wederom foto’s van de achterkant van het Apple-toestel opgedoken, met dank aan de doorgaans betrouwbare smartphone-lekker (én Audi-fan) Sonny Dickson.

Lees verder na de advertentie.

iphone 6 beelden

Toegegeven, we hebben al vaker kiekjes van de achterkant van de iPhone 6 de revue zien passeren, maar nooit waren ze zo gedetailleerd als de foto’s hiernaast en -boven. Uit de iPhone 6 beelden kunnen we bovendien opmaken dat de cameralens van Apple’s aankomende topmodel iets uitsteekt en dat de metalen behuizing wordt onderbroken door dunne strips plastic. Dit laatste heeft Apple waarschijnlijk gedaan om ervoor te zorgen dat het telefoon- en wifi-signaal niet wordt verstoord.

Overigens heeft de behuizing die wordt getoond flink wat klappen gehad. Zo zijn er deuken te zien rondom het Apple-logo en flinke krassen naast de cameralens. Ook missen grote delen van de plastic strips. Het is te hopen dat dit ligt aan de roekeloosheid waarmee Dickson of zijn bron zijn omgesprongen met het prototype en niet aan de bouwkwaliteit van de iPhone 6 zelf.

iPhone 6 release: nog (ruim) een maandje wachten

iphone 6 release

Naar alle waarschijnlijkheid doet Apple op 9 september eindelijk de iPhone 6 uit de doeken. Als de presentatie en release van de iPhone 5S een indicatie is, ligt het toestel vervolgens binnen twee weken in de Amerikaanse, Britse en Duitse winkels. De release in Nederland en België zal dan een aantal weken later – mogelijk medio oktober – plaatsvinden.

Lees ook 5 zaken die we tot nu toe weten over het iPhone 6 scherm.

Lees meer over de iPhone 6

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 6
Apple iPhone 6

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu