Taiwanees tieneridool toont iPhone 6 op foto’s

Rutger Otto
11 juni 2014, 14:27
2 min leestijd

Jimmy Lin, een Taiwanese popster, plaatste foto’s op Weibo van zichzelf met een iPhone 6. Hij toont het toestel naast de iPhone 5S. Interessant gegeven is dat Lin ook de iPhone 5 en 5C al in handen had voordat ze uitkwamen.

Lees verder na de advertentie.

iphone 6 afbeelding klein

Lin plaatste de foto’s met de vermeende iPhone 6 op Weibo, een Chinees sociaal netwerk. Het toestel wordt verwacht later dit jaar uit te komen. Bijna alles van het apparaat schijnt al gelekt te zijn. De iPhone 6 afbeelding van Jimmy Lin toont alleen geen scherm dat aan staat, wellicht gaat het dus om een dummy of prototype dat niet werkt.

Vaker correcte iPhone-lekken

Jimmy Lin is een grootheid in Taiwan, waar hij acteert, zingt en racet. Daarnaast lijkt hij professioneel lekker, want vorig jaar wist hij bijvoorbeeld de iPhone 5C te tonen voordat Apple het toestel presenteerde. Dat is natuurlijk geen garantie dat zijn iPhone 6 ook de uiteindelijke versie is, maar hij komt overeen met de geruchten en dummy’s die we tot nu toe hebben gezien.

Om te beginnen is het toestel op de iPhone 6 afbeelding van Lin groter dan de iPhone 5S. Dat wijst op eerdere lekken dat de nieuwe iPhone een schermafmeting krijgt van 4,7 inch. Later zou nog een 5,5 inch model op de markt komen.

De achterkant van het toestel is volgens Jimmy Lin glad, al heeft het apparaat niet uit een volledig metalen achterkant. Dat valt op de iPhone 6 afbeelding van Lin duidelijk te zien. De powerknop is verplaatst van de bovenkant naar de zijkant, volgens de popster. Meer details geeft Lin niet.

iPhone 6 komt waarschijnlijk dit najaar

Waarschijnlijk wordt de iPhone 6 in september onthuld en wordt het toestel nog dezelfde maand of in oktober uitgebracht. Het toestel zal draaien op iOS 8, het nieuwe besturingssysteem dat Apple vorige week tijdens de WWDC aankondigde.

Lees meer iPhone 6 nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 6

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen