Dit Japanse filmpje toont de achterkant van de iPhone 6

Rutger Otto
27 juni 2014, 8:54
1 min leestijd
Dit Japanse filmpje toont de achterkant van de iPhone 6

Een filmpje op YouTube lijkt een iPhone 6 achterkant te tonen voor producenten. In de video is de achterkant van de behuizing te zien voor een 4,7-inch iPhone 6 en voor een 5,5-inch iPhone 6.

Lees verder na de advertentie.

In de video liggen drie achterkanten, maar slechts bij de buitenste twee modellen wordt geschreven dat het om een mockup gaat. Bij de middelste wordt alleen ‘iPhone 6 behuizing’ gemeld.

’Open’ Apple logo voor antenne

De iPhone 6 achterkant heeft een afgerond, unibody ontwerp en een Apple logo dat is uitgesneden. Dat zou kunnen betekenen dat Apple het logo gebruikt als extra uitsnede om het antenne-signaal te verbeteren. Dat is geen gek idee, want zo werkt het bij de iPad al een tijdje.

De behuizing, die door het Japanse blog Mac Otakara werd gepubliceerd, komt grotendeels overeen met eerdere lekken en geruchten. Zo is op de achterkant een ronde flitser te zien en zijn de zijkanten van het toestel afgerond, in tegenstelling tot het rechte, platte design van de iPhone 5 en 5S.

Aan de binnenkant is weinig te zien, behalve een aantal gaten voor schroefjes en een aantal bevestigingspunten. Aan boven- en onderkant is wat plastic te zien. Waar de iPhone 6 achterkant vandaan komt is overigens onduidelijk.

iPhone 6 geruchten

De iPhone 6 komt waarschijnlijk in twee versies beschikbaar en zal ronder en dunner zijn dan zijn voorganger. De 5,5-inch phablet krijgt naar verluidt een 128 GB opslag-variant en beeldstabilisatie om scherpere foto’s te kunnen nemen. Beide modellen moeten voorzien worden van een snellere A8 processor.

Lees meer iPhone 6 nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 6
Apple iPhone 6

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu