De iPhone 13 nu met unlimited data extra scherp geprijsd!

‘Apple schuift onthulling iPhone 5SE en kleinere iPad Pro week op’

Gijs Ettes
26 februari 2016, 16:07
1 min leestijd
‘Apple schuift onthulling iPhone 5SE en kleinere iPad Pro week op’

De onthulling van onder meer de iPhone 5SE en de 9,7 inch-iPad Pro vindt naar verluidt op 22 maart plaats. Dat is een week later dan aanvankelijk werd gedacht.

Lees verder na de advertentie.

iPhone 5SE onthulling op 22 maart

Over iets minder dan een maand kunnen we naar alle waarschijnlijkheid kennismaken met een nieuwe 4 inch-iPhone en een kleinere versie van de iPad Pro, die afgezien van het 9,7 inch-scherm identiek is aan de megatablet die Apple eind vorig jaar introduceerde. Volgens UnderKG heeft het bedrijf aan werknemers gevraagd om de dagen rondom 22 maart vrij te houden, wat zou duiden op een aankomend evenement. Als we de geruchten mogen geloven gaat Apple nieuwe producten onthullen en meteen ook iOS 9.3 officieel beschikbaar stellen. Sinds kort is de vierde bètaversie van het mobiele besturingssysteem te downloaden.

iphone 5se onthulling

De iPhone 5SE heeft volgens de laatste berichten eenzelfde formaat en metalen behuizing als de iPhone 5S, maar ook de afgeronde hoeken en achterkant van de iPhone 6S. Onderhuids zouden onder meer een Apple A9-processor en nfc-chip aanwezig zijn.

De kleinere iPad Pro, waarover we eerder vandaag schreven, wordt op hetzelfde evenement verwacht. Eerder gingen geruchten dat Apple een nieuwe iPad Air zou onthullen, maar naar nu blijkt kunnen we een 9,7 inch-versie van de Pro tegemoetzien. Die krijgt een A9X-processor en dezelfde vier speakers en Smart Connector als de iPad Pro. Met deze magnetische aansluiting kunnen accessoires als een keyboard worden gekoppeld.

Tot slot is de kans aanwezig dat Apple nieuwe bandjes voor de Apple Watch introduceert en nieuwe versies van de MacBook. In hoeverre de berichtgeving klopt, weten we over enkele weken.

Lees het laatste nieuws over Apple

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen