iPhone 5S vingerafdrukscanner werkt met meer dan vingers
Roel van Hout

De iPhone 5S vingerafdrukscanner werkt blijkbaar niet alleen met vingerafdrukken: een uitgebreide collectie aan YouTube-filmpjes is daar het bewijs van.

Toen wij met Apple’s nieuwste telefoon aan de slag gingen in een eerste iPhone 5S hands-on hebben we het niet kunnen proberen wegens gebrek aan katten op de redactie, maar het is dus blijkbaar mogelijk om één van de pootjes van je kat te laten scannen door de iPhone 5S vingerafdrukscanner. Zie onderstaand filmpje:

iPhone 5S vingerafdrukscanner accepteert bijna alles

De pootafdruk van je kat is nog maar het begin: op het internet zijn inmiddels talloze filmpjes verschenen waarin mensen de vingerafdrukscanner op allerlei manieren gebruiken: blijkbaar is je iPhone ook te ontgrendelen met tenen, tepels, en neuzen. Je kunt het zo gek niet bedenken, of er is wel een filmpje van. De scanner accepteert in principe alles wat aanvoelt als huid en een bepaald patroon heeft.

Dit weekend zijn we druk aan de slag gegaan met de iPhone 5S en de iPhone 5C. Lees onze belangrijkste bevindingen morgen, wanneer we een review van beide toestellen plaatsen!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.