iPhone 5S verslaat Galaxy S4 als bestverkochte telefoon in VS
Gijs Ettes

De iPhone 5S verslaat de Galaxy S4 van Samsung als het bestverkochte toestel in de Verenigde Staten. Ook de iPhone 5C verkoopt goed.

In de VS staan de iPhone 5S en iPhone 5C beide in de top 3 van smartphones die het beste verkopen. Lang werd de lijst aangevoerd door toestellen van Samsung, maar inmiddels is dat dus niet meer het geval. Vooral de iPhone 5S scoort goed; het Apple-toestel verkoopt bij alle Amerikaanse providers het beste en doet dat al sinds de verschijning van de telefoon in september.

iPhone 5S verslaat Galaxy S4

De Amerikaanse verkoopcijfers zijn indrukwekkend, zeker als je nagaat dat de iPhone 5S tot voor kort nog een lange levertijd had. De iPhone 5S levertijd is inmiddels flink teruggelopen en bedraagt in Nederland en België nog maar 24 uur. Dan is het wel belangrijk dat je de iPhone op tijd bestelt via de Apple Store; als je uiterlijk vandaag een order plaatst, ben je verzekerd van een levering vóór kerst.

iPhone 5S bestellen bij andere aanbieders

Wil je de iPhone 5S niet los kopen bij Apple, maar in combinatie met een abonnement? Dat kan natuurlijk ook: ook bij de mobiele aanbieders is de iPhone 5S levertijd beperkt. Hieronder vind je de beste aanbiedingen op een rijtje. Bij sommige abonnementen krijg je de iPhone 5S gratis.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.