‘Stappenteller iPhone 5S werkt ook als de accu leeg is’

Gijs Ettes
5 maart 2014, 8:44
1 min leestijd
‘Stappenteller iPhone 5S werkt ook als de accu leeg is’

Naar verluidt werkt de iPhone 5S stappenteller ook als de accu van het toestel leeg is. Een Reddit-gebruiker meldt dat zijn stappen tot vier dagen nadat de batterij overleed, werden vastgelegd.

iPhone 5S stappenteller blijft bewegingen tracken

M7 iPhone 5S stappenteller

Volgens de Reddit-gebruiker was de M7-processor in de iPhone 5S in staat om de afstand die hij aflegde tijdens zijn vakantie te tracken, terwijl de accu van zijn iPhone allang leeg was. Toen hij het toestel bij thuiskomst weer had opgeladen, kwam hij erachter dat fitness-app Argus al zijn bewegingen van de afgelopen dagen netjes had bijgehouden.

Het lijkt er daarmee op dat de M7-processor die bewegingen registreert, een energiebesparende modus heeft om je stappen te blijven tellen. Vind je dat maar niks, dan kun je echter de instellingen induiken om deze uit te schakelen. De Reddit-gebruiker zelf was zowel onder de indruk als ietwat angstig over de iPhone 5S stappenteller.

De beste aanbiedingen

Ben je ondanks dit nieuws overtuigd over het Apple-toestel en wil je de iPhone 5S kopen? Check dan hieronder de beste aanbiedingen in combinatie met een abonnement. Bij veel 2-jarige verbintenissen krijg je de iPhone 5S gratis.

De iPhone 5S is de opvolger van de iPhone 5 en brengt enkele belangrijke vernieuwingen, waaronder een verbeterde processor met 64 bit ondersteuning, een speciale processor die je bewegingen bijhoudt en een vingerafdrukscanner die in de homeknop is geïmplementeerd. De smartphone is tegelijkertijd met de goedkopere iPhone 5C geïntroduceerd, die de iPhone 5C vervangt.

Lees het laatste iPhone 5S nieuws

Categorie: Devices
Device: iPhone 5S

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 5S
Apple iPhone 5S
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen