‘Problemen iPhone 5S productie door vingerscanner’
Roel van Hout

Volgens een zojuist verschenen rapport zouden er wel eens heel weinig exemplaren van de iPhone 5S beschikbaar kunnen zijn ten tijde van de lancering. Een vingerafdruk-scanner gooit naar verluidt roet in het eten bij de iPhone 5S productie.

Volgens het rapport van DigiTimes bevat de iPhone 5S een vingerafdruk-scanner, waarmee gebruikers de telefoon bijvoorbeeld zouden kunnen vergrendelen. Deze zou onder de home-knop terecht komen.

iPhone 5s productie

Omdat er van deze scanner niet veel exemplaren voorhanden zijn, zou de iPhone 5S productie ernstige vertraging oplopen. Dat zou betekenen dat er ten tijde van de lancering veel minder telefoons voorhanden zijn dan Apple aanvankelijk plande.

Problemen iPhone 5S productie met een flinke korrel zout nemen

Voor je in paniek je slaapzak begint in te pakken om alvast bij de Apple Store te gaan zitten: de geschiedenis van DigiTimes is, als het gaat om voorspellingen over iPhones en iPads, er een van hit & miss. Niet dat het klinkklare onzin is wat ze schrijven, maar enorme problemen liggen vooralsnog niet in de lijn der verwachting.

Desalniettemin kan het geen kwaad om – en daarom schrijven we er ook over – er wel enigszins rekening mee te houden dat het krijgen van een iPhone 5S in de eerste dagen na de release zoals ieder jaar geen gemakkelijke opgave zal zijn.

Lees vooral ook even ons iPhone 5S overzicht voor een samenvatting van de geruchten en de laatste nieuwsberichten op een rij!

Via: AppAdvice

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.