iPhone 5S op derde plek in Google zoekopdrachten

Roel van Hout
17 december 2013, 15:10
1 min leestijd
iPhone 5S op derde plek in Google zoekopdrachten

De iPhone 5S blijkt de interesse van veel mensen te hebben gewekt: Apple’s duurste smartphone staat op de derde plek van termen waar in 2013 het meest naar gezocht is in Google.

Lees verder na de advertentie.

Dat bleek vandaag toen Google de zogenoemde jaarlijkse ‘Zeitgeist’, de toplijst van meest gezochte termen in 2013, onthulde. De iPhone 5S moet alleen Nelson Mandela en Paul Walker, de acteur die in november bij een auto-ongeluk om het leven kwam, voor zich dulden.

Na de iPhone 5S volgen Royal Baby, Cory Monteith, Oscar Pistorius, Grand National, Universal Jobmatch en Margaret Thatcher. Het enige andere apparaat in de lijst, de XBOX One, completeert de top 10.

iPhone 5S hoog in Google, maar waarom?

iPhones vernieuwde iPhoned

Het waarom is natuurlijk niet zo makkelijk te verklaren, al bestaat de kans dat niet bij iedereen duidelijk was wat nu precies de verbeteringen van de iPhone 5S waren. Ook de beperkte beschikbaarheid van de telefoon kan veel zoekopdrachten hebben opgeleverd: even internet raadplegen of de telefoon bij je lokale telefoonwinkel wel beschikbaar is, voordat je de deur uitgaat, kan natuurlijk nooit kwaad.

Spotlight: Google
Device: iPhone 5S

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

iPhone 5S
iPhone 5S
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's